Peizerweg 10 , GRONINGEN

€ 425.000 kosten koper

Deze sfeervolle en goed onderhouden benedenwoning is perfect gelegen aan de rand van de bruisende binnenstad van Groningen. De woning beschikt onder andere over een lichte woonkamer en drie slaapkamers, waarvan er een op de begane grond gesitueerd is. Genieten van de buitenlucht doe je daarnaast in je eigen achtertuin die is gelegen op het zonnige zuiden. De afgelopen jaren zijn er tal van verbeteringen doorgevoerd waardoor de klassieke charme van de woning wordt gecombineerd met voorzieningen van deze tijd.

INDELING:

Begane grond:
Binnenkomst in de hal met toegang tot de kelder, meterkast, wasruimte en de woonkamer. In de hal bevindt zich een moderne toiletruimte die is voorzien van een hangcloset, fonteintje en een sfeervolle inbouwnis met spotverlichting.
In de woonkamer die aan de voorzijde is gelegen valt direct op dat er dankzij de erker veel natuurlijk licht naar binnen valt. De living is voorzien van prachtige authentieke details zoals sierlijke plafondlijsten en de open haard biedt niet alleen een natuurlijke bron van warmte maar zorgt daarnaast ook voor een gezellige sfeer. De woning is daarnaast voorzien van een moderne afwerking, zo zorgen de gestucte wanden onder andere weer voor een eigentijdse uitstraling.

De keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning en biedt tevens toegang tot een slaapkamer op de begane grond. Met zijn ruimte en veelzijdige indeling biedt deze slaapkamer de vrijheid om de ruimte aan te passen aan je eigen wensen en behoeften. Zo kan de ruimte bijvoorbeeld ook prima gebruikt worden als thuiswerkplek, hobby- of fitnessruimte.

1e verdieping:
Op de eerste verdieping bevindt zich een tweede comfortabele slaapkamer. Grenzend aan deze slaapkamer is een moderne badkamer gerealiseerd met inloopdouche, ligbad, wastafelkast met spiegel en een handdoekradiator. Deze badkamer biedt alle gemakken die je nodig hebt voor je dagelijkse routine en ontspanning.

2 verdieping:
Op de tweede verdieping van deze woning vind je een ruime derde slaapkamer (met praktische inbouwkasten). Daarnaast bevindt zich op deze verdieping de cv-installatie, die hier netjes en efficiƫnt is ingebouwd.

BUITEN
De woning heeft het voordeel van een ruime achtertuin op het zuiden waardoor je gedurende de dag heerlijk van de zon kunt genieten. Er is voldoende ruimte voor een eettafel en een gezellige loungeplek waar je kunt ontspannen met een goed boek of een kop koffie. In de tuin bevindt zich een vaste plantenbak die is gevuld met een kleurrijk assortiment van bloemen en planten die zorgen voor een gezellige uitstraling. Een handige toevoeging aan de tuin is de vrijstaande berging die extra opslagruimte biedt voor fietsen, (tuin)gereedschap en andere benodigdheden.

OMGEVING
Deze woning is gelegen op loopafstand van de bruisende binnenstad van Groningen. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik, waaronder diverse restaurants, winkels en culturele evenementen. Tevens zijn het openbaar vervoer en uitvalswegen gemakkelijk bereikbaar, waardoor je ook verbonden blijft met de rest van de stad en de regio.

BIJZONDERHEDEN

- Tweekoppige VvE, er wordt niet gereserveerd voor onderhoud
- 8 PV panelen
- Schilderwerk buiten in 2020 gedaan
- Tuin op het zuiden

Soort appartement
Benedenwoning
Woonoppervlakte
120 m2
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1922
Soort dak
Plat dak bedekt met

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
390 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Buitenzonwering, tv kabel

Energie

Energielabel
D
Isolatie
Dakisolatie, vloerisolatie, dubbel glas
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuin
Achtertuin, voortuin

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Soort garage
Geen garage

Downloads

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur