Peizerweg 241 , GRONINGEN

€ 219.000

Peizerweg 241 te Groningen

Vrijstaand wonen met een enorme achtertuin en een landelijk uitzicht aan de achterzijde. Haalbaar? Ja, het kan op een betaalbare manier in dit keurig verzorgde woonhuis aan de rand van Groningen.

Bij binnenkomst komt de gezellige sfeer je tegemoet. Licht, ruimte en de sfeervolle deuren naar de achtertuin, het valt meteen op. Deze woning heeft een ruime woonkamer met open keuken (samen bijna 50 m²), een slaap-/werkkamer (ca. 11 m²), badkamer, toilet en berging op de begane grond. De drie overige slaapkamers (ca. 8,5, 8,5 en 14 m²) vindt u op de etage.

Op het huis valt weinig aan te merken, maar wat echt opvalt is de indrukwekkende tuin; 55 meter diep! Netjes aangelegd met meerdere privacyrijke terrassen, waaronder een gezellige zitkuil. Verder een houten blokhut waar je ook heerlijk in kunt vertoeven en een landelijk uitzicht wanneer je achter in de tuin staat. Met regelmaat kun je hier genieten van grazende paarden op de achterliggende, uitgestrekte landerijen.

De huidige eigenaars hebben de afgelopen jaren oog gehad voor het onderhoud. Zo is het voegwerk van de voorgevel gerenoveerd, deels nieuwe dakbedekking aangebracht en zijn enkele kozijnen vernieuwd. Komt u gerust kijken om het zelf te beoordelen!

Bijzonderheden:
- op 15 minuten fietsafstand van de binnenstad van Groningen;
- nabij Hoogkerk met al haar voorzieningen;
- uitvalswegen prima bereikbaar;
- goed onderhouden;
- ruimte en mogelijkheden.

Aanvaarding: in overleg

Perceeloppervlakte
634 m2
Woonoppervlakte
120 m2
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
15 m2
Inhoud
360 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur