Perseusstraat 48 , GRONINGEN

€ 219.000

Woontoren âMarqantâ doet haar naam eer aan: een markant en statig gebouw op de kop van de Voermanstraat in de vernieuwde buurt Paddepoel Zuid. Dankzij de jonge leeftijd van het gebouw (2009) heeft het veel comfort en bevindt het zich in een uitstekende staat. Bovendien is het hier veilig wonen dankzij onder andere het intercomsysteem waarmee u vanuit uw woning de toegangsdeur op de begane grond kunt openen.

Het appartement is gelegen op de vierde etage. Op deze verdieping heeft u zowel een fraai uitzicht over de stad als ook contact met de directe omgeving. Kenmerkend voor deze woning zijn de drie ruime slaapkamers en het opvallend riante balkon (ca. 18 m²!). Hiermee onderscheidt het appartement zich ten opzichte van veel andere appartementen in de stad.

De inrichting van de keuken is net als het sanitair keurig en tijdloos. De woning bevindt zich in een uitstekende staat dus u kunt snel verhuizen. Nieuwsgierig geworden? Belt u met ons kantoor voor een vrijblijvende bezichtiging, wij laten u dit mooie en scherp geprijsde appartement graag zien!

Bijzonderheden:
- Inpandige berging en naast het gebouw gelegen vaste parkeerplaats aanwezig;
- Dubbele lift;
- Overdrachtsdatum is flexibel;
- De laminaatvloer wordt vóór de eigendomsoverdracht verwijderd en is dus niet bij de koop inbegrepen.

Woonoppervlakte
107 m2
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
325 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur