Phebensstraat 4 b , GRONINGEN

€ 339.000

Uniek, ruim en luxe stadsappartement! Op een geweldige plek, midden in het centrum, tussen de Ubbo Emmiussingel en het Gedempte Zuiderdiep. Midden in de bruisende binnenstad maar toch rustig, door de ligging in een rustig straatje.

Wanneer u dit appartement bezichtigd, zult u verrast worden door de prachtige ruimtes, de hoge plafonds, de hoge raampartijen en de mooie lichtinval. Samen met de afwerking van vloer, wanden, keuken en sanitair zorgt dit ervoor dat dit appartement uniek is in haar soort.

Het appartement is gelegen in een kleinschalig complex met vijf appartementen. De entree op de begane grond is veilig afgeschermd door een hekwerk en ook goed verlicht. Via de intercom met videofooninstallatie kunt u zien wie er aanbelt. Vanuit het appartement zijn de toegangsdeuren te bedienen. U kunt met de trap of met de lift naar de eerste etage waar dit appartement is gelegen.
Het appartement ligt aan de zuid-westzijde van het gebouw, waarmee de riante woonkamer en het grote balkon aan de zonzijde liggen. Heerlijk voor de zonliefhebber!

Bij binnenkomst in het appartement valt de speelse indeling met schuine lijnen op. De woonkamer baadt in het licht door de grote glazen pui over de gehele breedte van het appartement. De woonkamer is groot. Samen met de open keuken is de oppervlakte circa 65 m². Het ruimtelijk effect wordt extra benadrukt door een plafondhoogte van maar liefst 3,5 meter!

Vaak is een balkon bij een appartement een ondergeschoven kindje. Maar dat is hier zeker niet het geval. Dit balkon is heerlijk ruim (circa 18 m²). Er is dus niet alleen plek voor uzelf om te genieten op het balkon, maar ook met uw bezoek kunt u heerlijk buiten zitten.

De keukenopstelling is luxe en modern. Een groot gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, combimagnetron en steamer maken de keuken compleet. Het massieve werkblad maakt de keuken helemaal af.
In het appartement zijn twee slaapkamers. De vierkante meters liegen er niet om, respectievelijk circa 19 en 23 m². Ook hier dezelfde plafondhoogte van 3,5 meter. Prachtige ruime slaapkamers dus.
Het toilet en de ruime badkamer zijn eveneens luxe en modern uitgevoerd. De badkamer heeft een groot ligbad, separate douchecabine en een groot dubbel wastafelmeubel met lades.

In de gang, woonkamer, keuken en in een slaapkamer ligt een mooie massieve parketvloer.

Op dezelfde verdieping is een inpandige berging (ca. 8 m²) met aansluiting voor de wasmachine (deze kan ook in de badkamer) en ruimte voor uw fiets.

Parkeren kan op de openbare parkeerplaatsen voor de deur en/of in de nabijgelegen parkeergarage.

U loopt zo naar het centraal station en met de auto bent u in enkele minuten op de ringweg.
En natuurlijk alle gezellige voordelen van de stad als bioscoop, theater, restaurantjes en winkels op steenworp afstand.

Bent u nieuwsgierig geworden? Neemt u gerust contact met ons op, we leiden u graag rond in dit bijzondere appartement!

Woonoppervlakte
130 m2
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
8 m2
Inhoud
450 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur