Plutolaan 172 , GRONINGEN

€ 127.500

Leuk, instapklaar, gerenoveerd 4-kamer appartement in de wijk Paddepoel gelegen op de bovenste woonlaag met vrij uitzicht, inpandige berging, een balkon op het oosten en een balkon op het westen.

Dit nette appartement is gelegen op loopafstand van het winkelcentrum Paddepoel en het Zernike complex. Verschillende sportvoorzieningen liggen in de wijk zoals een zwembad en voetbalverenigingen. Ook ben je binnen enkele fietsminuten in het gezellige centrum van Groningen en het Noorderplantsoen.

Het appartement is drie jaar geleden volledig gerenoveerd en voorzien van een nieuwe keuken en sanitair. Daarnaast zijn alle vertrekken voorzien van een lichte laminaatvloer. In de ochtend is er volop zon op het balkon aan de voorzijde en 's middags op het balkon aan de achterzijde.

Indeling:

Entree, hal, woonkamer van 26m2 met toegang tot het balkon aan de voorzijde, keuken voorzien van oven, koelkast met vriesvak, afzuigkap en wasmachine aansluiting, toegang naar het balkon aan de achterzijde, drie ruime slaapkamers van 15m2, 9,5m2 en 6m2, badkamer voorzien van douche met dubbele douchekop en wastafel en een separaat toilet.

Bijzonderheden:
- vrij uitzicht zowel voor als achter;
- cv combi ketel uit 2013;
- inpandige berging;
- voldoende parkeergelegenheid voor de deur;
- actieve vereniging van eigenaren in beheer bij Pandgarant.

Woonoppervlakte
82 m2
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
9 m2
Inhoud
210 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur