Prinsenstraat 21 , GRONINGEN

€ 429.000

Prinsenstraat 21 te Groningen

Wonen in de binnenstad van Groningen. Een tuin op het zuiden, een dakterras, privacy maar ook parkeren op afsluitbaar eigen terrein! Deze en nog veel meer aantrekkelijkheden vindt u in de Prinsenstraat. Huisnummer 21 wordt u te koop aangeboden. Een uniek huis in de straat, mede dankzij de extra breedte ten opzichte van soortgelijke, omliggende woningen.

Via de entree aan de straatzijde komt u in de hal met toilet, meterkast, trapkast, trapopgang en natuurlijk ook de toegang tot de riante woonkamer (bijna 40 m²) met schuifpui naar de privacyrijke tuin op zuid. De keuken (ca. 6 m²) is straatgericht en staat in open verbinding met de woonkamer.

De etage bestaat uit twee slaapkamers (ca. 13,5 en 14,5 m²) aan de achterzijde van de woning. De badkamer is in 2006 volledig opnieuw, luxe ingericht. Onder andere vindt u hier het tweede toilet. Opvallend aan deze verdieping is de grote overloop, deze biedt meer dan voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een studeerhoek. Zelfs een extra kamer zou een optie kunnen zijn!

Dan de bovenste etage. Een ruime en lichte studio (ca. 18 m²) biedt toegang tot het fraaie dakterras. Bovendien voorzien van een eigen badkamer met douchecabine, wastafel en derde toilet. Door deze voorzieningen is dit deel ook wel gebruikt voor verhuur in het kader van bed & breakfast.

De tuin is voor stadsbegrippen ruim en voorzien van een berging met veranda als ook een plek waar u uw auto zou kunnen parkeren. Deze stadstuin grenst overigens aan het 17e eeuwse hofje van het Antonie Gasthuis. Opvallend is de stilte, heerlijk rustig wonen en toch met enkele minuten wandelen op de Grote Markt.

Al met al een bijzondere, nog relatief jonge woning op een werkelijk fantastische locatie. Neemt u met Schreuder Makelaars contact op voor het maken van een bezichtigingsafspraak.

Aanvaarding: in overleg

Perceeloppervlakte
147 m2
Woonoppervlakte
140 m2
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
450 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur