Quintuslaan 21 , GRONINGEN

€ 985.000 kosten koper

Welkom bij deze prachtige vrijstaande bungalow/villa, gelegen in de ruim opgezette en lommerrijke Villabuurt van Groningen. De woning ligt mooi op de kavel en wordt omgeven door een prachtige tuin met mooi modern zonneterras en vijverpartij. Het totale perceel meet circa 1500 m². Daarnaast biedt deze woning met een royaal woonoppervlak van 223m² werkelijk alle comfort en luxe die je zoekt. De woning is in 1955 onder architectuur gebouwd naar een ontwerp van architectenbureau Klein. Met zijn eigen oprit, garage en kelder, is deze bungalow het perfecte huis voor een (ouder) stel of klein gezin. Stap naar buiten en ontdek de privacy van de tuin, de rust van de omgeving, terwijl je toch dicht bij alle voorzieningen van de stad bent.

INDELING

De ruime woonkamer, met een schuifpui voorzien van horren en lamellen, is perfect om te ontspannen en te genieten van gezellige avonden. De kamer is voorzien van een sfeervolle open (gas)haard en een prachtige Peroba de Campos tropische vloer. Met twee extra kamers aan de zijkant, ideaal als bijvoorbeeld tv-kamer en studeer/werkkamer, biedt deze woonkamer veelzijdige mogelijkheden voor het hele gezin.

De luxe BAX keuken staat garant voor traditioneel vakmanschap, hoogwaardige materialen en aandacht voor detail. De keuken is voorzien van een 5-pits Atag gasfornuis, een Siemens Amerikaanse koelkast, een Miele vaatwasser en een elektrische heteluchtoven van Scholtes.

Een prachtige teakvloer siert zowel de gang als de ouderslaapkamer, waardoor deze ruimtes een gevoel van warmte en stijl uitstralen. De grootste slaapkamer is voorzien van airconditioning met een verwarmingsfunctie voor het hele jaar door comfort. Naast de ouderslaapkamer bevindt zich een ruime badkamer, die van alle gemakken is voorzien. Openslaande deuren met horren naar de tuin bieden vanuit deze slaapkamer een naadloze overgang naar buiten. Naast deze slaapkamer zijn er nog twee mooie slaapkamers in de woning beschikbaar.

De vele ruimtes in de woning bieden daarnaast een scala aan mogelijkheden, zoals een walk-in-closet, een hobby/werk of slaapkamer met uitzicht op de tuin, een kluis, maar ook een thuiskantoor is zo te realiseren. Voor gasten is er naast een ruime logeerkamer ook een tweede badkamer met bad- en douche. De ruime indeling van de woning is gemakkelijk aan te passen aan jouw specifieke wensen en behoeften.

Tot slot bieden een verwarmde garage met een elektrische garagedeur en een handige bijkeuken met wasmachineaansluiting, aparte droger en een uitstort gootsteentje, voldoende ruimte voor opslag en het organiseren van de huishoudelijke taken. Vanuit deze bijkeuken is ook een compacte kelder bereikbaar.

BUITEN

Een goed onderhouden tuin strekt zich uit rondom het huis, waardoor er een groene oase van rust en privacy ontstaat. Deze ruime buitenruimte biedt volop gelegenheid om te ontspannen, te spelen en te genieten van de natuur. Op ieder moment van de dag is er een plek te vinden om van de zon te genieten. In de tuin bevindt zich ook nog een extra schuur, dat nu dienst doet als extra opslagplaats voor bijvoorbeeld de tuingereedschappen. De tuin wordt aan beide kanten afgesloten door hekken.

OMGEVING

De Villabuurt in de stad Groningen ligt ten zuiden van de wijk Helpman aan de rand van de stad, ter weerszijden van de Verlengde Hereweg. In het levendige Groningen Zuid zijn vele groenvoorzieningen en waterpartijen gerealiseerd die samen zorgen voor de perfecte combinatie van stad en natuur. Benodigde voorzieningen zoals supermarkten, horeca, diverse sportverenigingen, kinderopvang, meerdere scholen en tevens het Helper zwembad bevinden zich allemaal in de directe omgeving. Het gezellige stadscentrum van Groningen is binnen 15 minuten per fiets te bereiken.

ALGEMEEN

- 23 zonnepanelen uit 2019 met gem. 5000kW per jaar
- Meterkast met 16 groepen en 1 voor zonnepanelen
- Alarmsysteem met abonnement bij Quiverte en 3 camera’s aanwezig
- Elektrisch bedienbare zonwering bij de tv-kamer en de werkkamer
- 2 cv ketels, 2 mechanische ventilatieboxen
- 2 badkamers aanwezig

Soort woning
Bungalow
Perceeloppervlakte
1.490 m2
Woonoppervlakte
223 m2
Aantal kamers
6 kamers (3 slaapkamers)
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1955
Soort dak
Lessenaardak bedekt met bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
22 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
3 m2
Externe bergruimte
28 m2
Inhoud
860 m3

Indeling

Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Buitenzonwering, alarminstallatie

Energie

Energielabel
B
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuin
Tuin rondom

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaand steen

Parkeergelegenheid

Soort garage
Inpandig

Downloads

Documentatie per e-mail

Afspraak voor bezichtiging

Neem contact met ons op voor vragen of om een afspraak te maken voor bezichtiging

Maak een afspraak

Ja, ik wil graag een afspraak maken voor deze woning

Mijn gegevens

Gewenste datum voor afspraak

Mijn vraag of opmerkingen

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur