Regattaweg 422 , GRONINGEN

€ 375.000

KANSEN
Bespreek de aan- en verkoopmogelijkheden gerust met de verkopende makelaar. Inruil van uw woning, uitgestelde levering, geen dubbele lasten. Er is veel mogelijk, wij denken graag met u mee.

TASMAN TOREN
Moderne en luxe woontoren met 223 magnifieke appartementen verspreid over de 1e tot en met de 23e etage. De Tasman Toren is door zijn strategische ligging een unieke uitvalsbasis. De binnenstad, het weidse water, de polders én de uitvalswegen liggen aan uw voeten.

INDELING
Begane grond: royale entree/hal die de beide torens aan elkaar verbindt en toegang biedt tot het wellnessgedeelte (zwembad, sauna en fitnessruimte) dat uitsluitend toegankelijk is voor bewoners van deze imposante woontoren. Vanuit de hal zijn tevens de parkeerkelder, de bergingen en natuurlijk ook beide woontorens bereikbaar. Elke toren beschikt over 2 liften waarmee uw eigen appartement bereikbaar is.

INDELING APPARTEMENT
entree/hal, toilet, schitterende woonkamer (maar liefst 50 m²) met luxe half open keuken (12 m2). Door de glazen pui in de woonkamer volledig open te vouwen creëert u als het ware een groot inpandig balkon met een prachtig uitzicht over het water en de stad. Verder beschikt het appartement over 3 slaapkamers en 2 badkamers.

INFORMATIE
* bouwjaar 2010
* van binnen en buiten uitstekend onderhouden
* inhoud woning 510 m³
* woonoppervlak ca. 151 m²
* vloerverwarming
* volledig geïsoleerd
* actieve VvE, bijdrage ⬠189 (inclusief ⬠30,- voor beide parkeerplaatsen en berging)
* twee eigen parkeerplaatsen in de parkeerkelder en een (fietsen)berging.

WELLNESS
Het woongenot wordt gecompleteerd door het gebruik van het zwembad, de fitnessruimte en de sauna welke uitsluitend voor bewoners van de toren toegankelijk zijn.

BELANGSTELLING
Heeft u belangstelling in de woontoren, maar spreekt dit appartement u niet aan? Neem dan contact met ons op. Er zijn nog enkele andere appartementen en penthouses beschikbaar.

Woonoppervlakte
151 m2
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
5 m2
Inhoud
510 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur