Regattaweg 430 , GRONINGEN

€ 392.000

HET ALLERLAATSTE XXL-APPARTMENT (181 M2) IN DE TASMANTOREN, nu sterk in prijs verlaagd: van 462.800,- naar 415.000,- v.o.n. Daarnaast is de woning volledig afgewerkt met luxe keuken, 2 complete badkamers, afwerking van wanden en vloeren, 2 parkeerplaatsen en een berging.
Eventueel is inruil van uw huidige woning bespreekbaar.

De Tasman Toren is een imposante verschijning. Een opvallende triomfboog op een unieke plek aan het water. En bovenaan, op de hoogste verdiepingen, ligt het allerbeste van wat de Tasman Toren te bieden heeft.
Dit riante appartement bevindt zich op de 21e etage van de Tasman Toren en heeft een zee van ruimte, licht en comfort en een fenomenaal uitzicht. Je kunt mijlenver kijken over het kruispunt van waterwegen waar de Tasman Toren staat en naar de skyline van de stad Groningen.

Bij een leven op niveau horen ook voorzieningen op niveau. Rustig baantjes trekken in het zwembad, bijkomen in de sauna of fanatiek sporten in de fitnessruimte. Het kan allemaal gewoon in de Tasman Toren zelf.

INDELING
Begane grond: royale entree/hal die de beide torens aan elkaar verbindt en toegang biedt tot het wellnessgedeelte (zwembad, sauna en fitnessruimte) dat uitsluitend toegankelijk is voor bewoners van deze imposante woontoren. Vanuit de hal zijn tevens de parkeerkelder, de bergingen en natuurlijk ook beide woontorens bereikbaar. Elke toren bezit 2 liften waarmee uw eigen appartement bereikbaar is.
Indeling appartement: entree/hal, toilet, magnifieke woonkamer, maar liefst 60 m², met half open luxe keuken. Door de glazen pui in de woonkamer volledig open te vouwen creëert u als het ware een groot inpandig balkon met een prachtig uitzicht!! Verder 3 grote slaapkamers en 2 badkamers.

Woonoppervlakte
181 m2
Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
5 m2
Inhoud
600 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur