Reitdiephaven 447 , GRONINGEN

€ 269.500

Ook iedere dag vakantiegevoel ervaren? Voor veel mensen is wonen bij water een droom. Dit hoekhuis geeft u gelegenheid om die droom waar te maken. Wonen in een waterrijke omgeving met de stad binnen handbereik! Het gaat hier om een hoekwoning met uitzicht op de jachthaven en een ruime stadstuin met ochtend-, middag- en avondzon. Aan de waterzijde een zonnig, open terras en aan de andere zijde een gazon en terras met meer privacy. De woning beschikt over een berging en een eigen parkeerplaats.

De hal/entree met toilet en fontein geeft toegang tot een lichte woonkamer (ca. 25 m²) met open woonkeuken (ca. 18 m²). De vloer is netjes met laminaat afgewerkt en de kwaliteitsvolle keukeninrichting beschikt over diverse moderne apparatuur, waaronder een vaatwasser en een Boretti fornuis. Zowel in de voor- als ook in de achtergevel geven dubbele openslaande deuren toegang tot de tuin.

Op de eerste etage geeft de overloop toegang tot de drie slaapkamers (ca. 8, 10 en 18 m²) en de badkamer uitgerust met tweede toilet, dubbele wastafel, douche en designradiator.

Vaste trapopgang naar de tweede etage, waar u onder de kap een ruime open zolder aantreft met twee grote dakramen. De zolder biedt voldoende ruimte hier één of twee kamers te maken.

Komt u gerust eens kijken om het goede gevoel zelf te ervaren!

Bijzonderheden:
- jonge woning met zicht op water;
- kinderrijke omgeving;
- voorzieningen, waaronder een grote supermarkt en basisschool, op loopafstand;
- dichtbij de stad maar ook dichtbij de uitvalswegen (zowel A7 als A28);
- goede busverbinding naar het centrum en winkelcentra.

De wijk ligt aan de noordwestkant van de stad Groningen in een schitterend landelijk weidegebied, nabij het Zernike Sciencepark. In 15 min fiets u naar het stadscentrum waar u kunt genieten van een terrasje of heerlijk kunt shoppen. Met de auto heeft de wijk een uitstekende ontsluiting via de ring van Groningen naar de A28(Assen-Zwolle) en de A7 (Drachten-Joure). De boulevard van de jachthaven is voorzien van diverse winkels, waaronder een Jumbo supermarkt. Op steenworp afstand bevinden zich twee nieuwe basisscholen, OBS de Meander en CBS Aquamarijn. Het schoolgebouw biedt tevens onderdak aan de buitenschoolse opvang, kinderopvang en een peuterspeelzaal.

Perceeloppervlakte
214 m2
Woonoppervlakte
128 m2
Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
10 m2
Inhoud
400 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur