Rijksstraatweg 11 , HAREN GN

€ 995.000

Rijkstraatweg 11, 9752 AA Haren GN

Sfeervolle helft van een riant Herenhuis (1300m3) uit 1931 met 5 slaapkamers, gelegen op een royale kavel (1742m²) met tuin op het zuid-westen en prachtig uitzicht over de landerijen.
Het leent zich uitermate goed voor een COMBINATIE VAN WONEN EN WERKEN of als familiehuis met een gigantische leefruimte.
Een uniek huis op een unieke plek !

Indeling:
Via de fraai aangelegde oprit met plaats voor meerdere autoâs bereikt u de entree.
Entree, tochtportaal, prachtige hal met natuurstenen vloer en trapopgang, toegang tot de eerste woonkamer en/of praktijkruimte met eigen ingang ( circa 85 m²) voorzien van en suite deuren, openhaard met natuurstenen schouw, pantry en openslaande deuren naar het terras aan de zijkant van het huis.

Via de hal bereikt u tevens het toilet met fonteintje, de riante kelder ( circa 36m² met een hoogte van 2.30m) en aan het einde van de hal de luxe woonkeuken ( circa 40 m²) met vloerverwarming voorzien van gascomfort, wasemkap, oven, vaatwasser, Amerikaanse koelkast, grill en quooker.
Vanuit de keuken heeft u uitzicht over de woonkamer die zich een niveau lager bevindt en zich kenmerkt zich door de hoeveelheid lichtinval, ruimte (circa 46 m²) en het prachtige uitzicht !
De gehele woonkamer en keuken zijn voorzien van een Braziliaanse natuurstenen vloer (Kwartsiet) met vloerverwarming. Via een grote schuifpui bereikt u de diepe tuin (maar liefst circa 48m diep en 20m breed) gelegen op het zuidwesten met veel privacy, magnifiek uitzicht, een sfeervolle vijver en fruitbomen.
Via de keuken heeft u tevens toegang tot een gang die toegang biedt tot de verwarmde garage van circa 22m² en de tuin.

Eerste verdieping:
Overloop met parketvloer en inbouwkast, 3 slaapkamers van resp. circa 20m² met inbouwkast en openslaande deuren naar balkon, 12m² en 22m².
Badkamer van circa 14m² voorzien van tweede toilet, twee vaste wastafels, douchehoek en ligbad met jaccuzi.

Tweede verdieping: overloop met inloopkast en zolderruimte, 2 slaapkamers van circa 19m² en 21m² met vaste wastafel. Op deze verdieping is er een mogelijkheid voor een tweede badkamer.

Vliering over het hele huis.

Bijzonderheden:
Dit luxe herenhuis is recentelijk overal voorzien van dubbelglas, van binnen en buiten geschilderd en voorzien van een nieuwe cv ketel uit 2006

Perceeloppervlakte
1.742 m2
Woonoppervlakte
460 m2
Aantal kamers
8 kamers (5 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
1.300 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur