Roerdomp 5 , GRONINGEN

€ 875.000 kosten koper

In het prachtige gebied 'Buitengoed Piccardthof', gelegen aan de zuidkant van de stad Groningen, staat deze bijzondere ruime vrijstaande villa. Deze prachtige woning komt uit het bouwjaar 2001 en ligt op een ruim perceel van maar liefst 1255 m². De wijk is kleinschalig opgezet en ligt vlakbij het natuurgebied de Onlanden en het Hoornsemeer. De belangrijke uitvalswegen A7 en A28 zijn vanaf deze wijk gemakkelijk en snel te bereiken.

INDELING

Begane grond:
ruime hal met meterkast, toilet en toegang tot de woonkamer. De woonkamer is voorzien van een sfeervolle open haard en door de grote raampartijen komt er veel licht in de woning. Je kunt hier heerlijk rustig zitten en genieten van het uitzicht op de groene achtertuin. De woonkamer en (woon)keuken staan in verbinding met elkaar en zijn van elkaar af te sluiten middels een prachtige glazen deur. Bij de woonkeuken is een serre gecreëerd waar nu een grote eettafel staat om gezellig met te eten. De keuken is van alle gemakken voorzien, een 5-pits gasfornuis met afzuigkap, een grote oven, een vaatwasser, en een koelkast. De keuken bestaat uit een blok met hoge kasten en een kookeiland met een dun zwart granieten blad. Het eiland zorgt voor een open gevoel en biedt sfeer en gezelligheid in de ruimte. In de keuken is een schuifpui die toegang biedt naar de achtertuin.

1e verdieping:
breed opgezette overloop die toegang verschaft tot 4 slaapkamers van circa 9 m², 13 m², 15 m² en 21 m². Tevens is er een badkamer aanwezig op deze verdieping. De badkamer heeft een leuke indeling en beschikt over 2 wasbakken, een ligbad, een inloopdouche en een toilet. Om de verdieping af te maken is er gedacht aan een walk-in closet.

2e verdieping/zolder:
middels de vaste trap bereik je de grote zolderkamer. Dit is een ontzettend ruime verdieping welke ook bijvoorbeeld gemakkelijk in 2 slaapkamers te verdelen is.

Aan de woning grenst een ruime garage en achter de keuken nog een bijkeuken, welke beide vanaf buitenaf bereikbaar zijn. De bijkeuken heeft een aansluiting voor een wasmachine en deze is op dit moment ingebouwd in een mooi extra keukenblokje. Ook is daar de CV installatie gevestigd.

Tuin:
De achtertuin is op het zuiden gelegen en grenst aan de achterzijde aan het water. Het is hier heerlijk genieten van het groen en de rust.

Bijzonderheden:
* goed geïsoleerde woning energielabel B;
* ruime/lange oprit;
* achtertuin grenst aan het water;
* royale achtertuin op het zuiden;
* aanvaarding zomer 2022

Soort woning
Villa
Perceeloppervlakte
1.255 m2
Woonoppervlakte
213 m2
Aantal kamers
7 kamers (5 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001
Soort dak
Schilddak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
18 m2
Inhoud
775 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, tv kabel

Energie

Energielabel
B
Isolatie
Dubbel glas
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, vrij uitzicht
Tuin
Achtertuin, tuin rondom

Parkeergelegenheid

Soort garage
Aangebouwd steen

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur