Rotterdammerstraatje 7 , GRONINGEN

€ 139.500

Rotterdammerstraatje 7 te Groningen

Koop in 2012 en maak nog gebruik van volledige hypotheekrente-aftrek onder de huidige hypotheekvoorwaarden!

In een rustig en autoluw straatje staat deze nette en sfeervolle schipperswoning. In de afgelopen jaren is deze woning geheel gerenoveerd met onder andere vernieuwde keuken, sanitair, dubbel glas en isolatie aangebracht. De plek is fantastisch te noemen; aan de achterzijde van De Nieuwe Kerk, precies tussen het Noorderplantsoen en de Grote Markt.

Bent u op zoek naar een goed onderhouden (schippers)woning waar u niets meer aan hoeft te doen op loopafstand van het stads centrum, zoek dan niet verder en maak direct een afspraak!

Indeling:
Entree/hal met bergruimte, sfeervolle en knusse voorkamer met toegang tot de moderne (2010) keuken voorzien van o.a. gaskookplaat met afzuigkap, vaatwasser en koffiezet apparaat. De woonkamer en keuken zijn tezamen circa 25m² groot. Via een deur aan de achterzijde is een plaatsje van circa 4m² bereikbaar.
Via een trap vanuit de hal is de bovenverdieping bereikbaar. U komt eerst op een multifunctionele overloop cq. loungekamer (ca.8m²) terecht, welke doormiddel van een lichtkoppel wordt verlicht. Aan de voorzijde is een ruime slaapkamer (ca. 15m²) gesitueerd met vaste kasten. Via de overloop/loungekamer is de luxe badkamer bereikbaar (v.v. wastafel, (stort-)douche, toilet en wasmachine aansluiting).

Bijzonderheden:
- De woning wordt verwarmd middels een Vaillant VHR lease cv-ketel;
- keurig onderhouden woning op 40m² eigen grond;
- keuken geplaatst in 2010;
- badkamer vernieuwd in 2008;
- totaal woonoppervlakte is 65m², inhoud 215m³.

Oplevering: in overleg.

Perceeloppervlakte
40 m2
Woonoppervlakte
65 m2
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
215 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur