Scheperweg 32 , HAREN GN

€ 360.000 kosten koper

VANWEGE DE GROTE BELANGSTELLING IS HET HELAAS NIET MEER MOGELIJK OM BIJ DEZE WONING EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN.


Deze, in 2020 verbouwde, instapklare eengezinswoning in Haren biedt niet alleen een moderne en gezellige leefruimte, maar ook de ideale locatie voor wie wil genieten van rust en natuur zonder in te leveren op gemak. De woning beschikt onder andere over een sfeervolle woonkamer met open keuken en drie slaapkamers. Met het voorjaar in het vooruitzicht biedt de ruime tuin op het zuiden daarnaast de perfecte plek om te genieten van het buitenleven. Verder beschikt de woning over 8 zonnepanelen welke aan de achterzijde van de woning zijn gelegen.

Begane grond:

Binnenkomst in ruime entree voorzien van een toilet en trapopgang naar de verdieping. De begane grond verwelkomt je met een open woonkamer en keuken (samen groot ca. 45 m²), compleet met een warme visgraatvloer, vloerverwarming en een sfeervolle houtkachel. De achtergevel van de woonkamer is volledig van glas, waardoor natuurlijk licht de ruimte binnenstroomt en de opbouwspots in het verlaagde plafond zorgen voor een gezellige sfeer in de avonden.

De strakke witte keuken is voorzien van moderne Siemens inbouwapparatuur en een prachtige lichtkoepel die zorgt voor een overvloed aan natuurlijk licht. Sfeervolle inbouwspots in het plafond zorgen ook in deze ruimte 's avonds voor een aangename verlichting en benadrukken de moderne uitstraling van de keuken. Vanuit de keuken is er toegang tot de handige bijkeuken, waar tevens de wasmachine- en droger aansluiting te vinden is.

1e verdieping:

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers van ca. 12, 9 en 8 m², waarvan twee met toegang tot het balkon van circa 13 m², een heerlijke plekje om van het uitzicht op de tuin te genieten. De twee achtergelegen slaapkamers beschikken tevens over een stille airco welke zowel verkoeling geeft in de zomer en de kamers verwarmd tijdens de koude winterperiode. Boven de trapopgang is daarnaast nog een kleine bergruimte gesitueerd. De moderne badkamer op deze verdieping beschikt over een inloopdouche voor twee, wastafelmeubel met dubbele wasbak, tweede toilet en handdoekradiator.

OMGEVING

Haren staat bekend om haar groene karakter en biedt een heerlijke omgeving om te wonen. Hier vind je niet alleen rust en ruimte, maar ook een scala aan voorzieningen binnen handbereik. Geniet van de charmante winkels, gezellige restaurants en de levendige markt op vrijdag, allemaal op loopafstand van je nieuwe thuis. Op fietsafstand bevindt zich het prachtige wandelpark de Vork, waar je kunt genieten van ontspannende wandelingen te midden van de natuur. En voor degenen die de bruisende energie van de stad willen ervaren, ligt het centrum van Groningen slechts op ca. 20 minuutjes fietsen.

BIJZONDERHEDEN

- De mogelijkheid bestaat tot de extra aanschaf van een garagebox met voorgelegen parkeerplaats direct naast het gangpad naar de woning vanaf de Scheperweg. Het perceeloppervlak is 35 m² groot. De vraagprijs van de garage bedraagt € 25.000,- k.k.

Soort woning
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
178 m2
Woonoppervlakte
103 m2
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Status
Recent verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1962
Soort dak
Zadeldak bedekt met bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebouwgebonden buitenruimte
18 m2
Externe bergruimte
16 m2
Inhoud
378 m3

Indeling

Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, tv kabel, airconditioning

Energie

Energielabel
C
Isolatie
Dakisolatie, vloerisolatie
Verwarming
C.v.-ketel
Warm water
C.v.-ketel
Cv-ketel
Intergas (gas, combiketel, uit , eigendom)

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in centrum, beschutte ligging
Tuin
Achtertuin, plaats, zonneterras

Bergruimte

Schuur/berging
Aangebouwd steen

Parkeergelegenheid

Soort garage
Vrijstaand steen, garagebox

Downloads

Documentatie per e-mail

Afspraak voor bezichtiging

Neem contact met ons op voor vragen of om een afspraak te maken voor bezichtiging

Maak een afspraak

Ja, ik wil graag een afspraak maken voor deze woning

Mijn gegevens

Gewenste datum voor afspraak

Mijn vraag of opmerkingen

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur