Schipborgerweg 7 , ZUIDLAREN

€ 519.000

Schipborgerweg 7, 9471 PN Zuidlaren

Op een unieke plek, temidden van veel groen, ligt deze prachtige riante woonboerderij met zonnige tuin op het zuidwesten en grasland voor paarden, aan de rand van Zuidlaren en Westlaren. Bij de woonboerdelrij is een extra weiland te huur van 1 ha. IDEAAL VOOR PAARDENLIEFHEBBERS ! De boerderij is 5 jaar geleden vrijwel geheel verbouwd waarbij de unieke boerderij stijl gehandhaafd is. De woning wordt gekenmerkt door veel wooncomfort, een prachtige afwerking en 6 slaapkamers waarvan 5 slaapkamers op de begane grond. Het mooie oude dorpscentrum van Zuidlaren en de diverse uitvalswegen liggen in de directe nabijheid.

Indeling: via de zeer ruime entree/hal ( 26 m²) met prachtige plavuizen vloer met vloerverwarming (die zich in praktisch alle vertrekken behalve de slaapkamers en berging bevind), toilet (zwevend) met fonteintje en de meterkast ( 11 groepen, 2 ALS en dag/nacht stroom) komt u in de riante woonkeuken (26m²) met gezellige openhaard en diverse inbouwapparatuur: 6-pits inbouw gascomfort ( Boretti), afzuigkap, koelkast en combimagnetron, de keuken is op maat gemaakt en biedt plaats aan een grote eettafel. Via de hal en de keuken kunt u de ruime woonkamer (58m²) bereiken, deze is ook voorzien van een openhaard een prachtig balken plafond en een open houten trap naar de eerste verdieping met vide. Op de begane grond bevindt zich de bijkeuken met stookruimte/wasruimte, wasmachine aansluiting en stortbakje. Vervolgens komt u in een grote hal van 15,5 meter lang met aan beide zijde de volgende kamers: luxe badkamer v.v. ligbad, separate douche, zwevend toilet, dubbele wastafel en afzuigsysteem (14 m²), 1e slaapkamer (14m²) v.v. laminaatvloer, 2e slaapkamer (21m²) met riante inloop/garderoberuimte (8m2) en laminaatvloer, 3e slaapkamer (13m²) v.v. laminaatvloer, 4e slaapkamer (14m²) v.v. laminaatvloer, 5e slaapkamer (14m²) v.v. laminaatvloer, toegang tot ruime berging/garage dit is een gedeelte van de oude deel (59 m²) aan de achterzijde van de woning en is v.v. een garage met kanteldeur. Aan het einde van de gang bevindt zich een overdekte gedeelte met toegang tot de tuin. Via de open trap in de woonkamer komt u in een grote vide kamer die zeer geschikt is als werk/speelkamer (30m²) tevens is hier nog een 6e slaapkamer (8m²) en toegang tot een zolder waar de mogelijkheid bestaat voor meerdere slaapkamers en een badkamer.


De grote zonnige tuin met grasland (1939 m²) op het zuidwesten is nog geheel naar eigen smaak in te richten. De boerderij is v.v een ruime oprit voor meerdere auto's.

Algemeen: Verwarming middels CV ('99) en twee openhaarden. De woning is v.v dubbelglas en grotendeels geïsoleerd.
Deze schitterende woonboerderij moet u gezien hebben om de sfeer te kunnen ervaren.

OPEN HUIS OP ZATERDAG 11 DECEMBER VAN 13.00 UUR TOT 15.00 UUR !

De woning is VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD.

Perceeloppervlakte
1.939 m2
Woonoppervlakte
380 m2
Aantal kamers
8 kamers
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
1.100 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur