Spaanse Aakstraat 21 , GRONINGEN

€ 215.000 kosten koper

Dit appartement wordt binnenkort aangesloten op het Warmtenet en gaat van het gas af. Het appartement draagt momenteel een F-label, maar na voltooiing van de geplande verduurzamingsmaatregelen, waaronder de installatie van zonnepanelen in januari en de aansluiting op het warmtenet, zal het worden opgewaardeerd naar een C-label!

Op een ideale locatie, dicht bij het Noorderstation, bevindt zich dit ruime 4-kamer appartement op de eerste woonlaag én op de hoek. De woning is voorzien van een lichte woonkamer, een dichte keuken met toegang tot de badkamer en drie slaapkamers. Aan beide kanten van het appartement bevindt zich een balkon en in de onderbouw heb je beschikking over een royale eigen berging.

De ligging van dit appartement is zeer gunstig. Met het nabijgelegen station Noord en het winkelcentrum van Selwerd op loopafstand, zijn alle essentiële voorzieningen binnen handbereik. Voor wie houdt van de dynamiek van de stad, ligt het stadscentrum van Groningen op slechts enkele minuten fietsen afstand.

INDELING

Begane grond:
Entree in centrale hal met intercom en trappen naar de verdiepingen.

Eerste woonlaag:
Binnenkomst in ruime hal met intercominstallatie, meterkast (6 groepen), berging/voorraadkast en een toiletruimte. Vanuit de hal zijn alle vertrekken toegankelijk.

De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van het appartement en dankzij de hoekligging geniet je in deze ruimte van heerlijk veel lichtinval. Grenzend aan de woonkamer bevindt zich een slaapkamer die directe toegang geeft tot het balkon met uitzicht op de groenstrook en de vijver aan de achterzijde van de woning. Heb je aan twee slaapkamers genoeg? Dan kun je overwegen om deze ruimte om te toveren tot een gezellige aangrenzende eetkamer of een praktische werkkamer.

Aan weerszijden van het appartement bevinden zich nog eens twee ruime slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning geeft eveneens directe toegang tot een eigen balkon dat aan de voorzijde van de woning is gelegen.

De keuken is voorzien van een rvs spoelbak, een losstaand gaskooktoestel met oven, een vaatwasser en een grote koel/vriescombinatie. De keuken kan weliswaar een opknapbeurt gebruiken, maar een bijkomend voordeel hierbij is dat de woning in 2024 wordt aangesloten op het Warmtenet waardoor je als bewoner een inductiekookplaat van WarmteStad ontvangt. In de keuken bevindt zich verder nog een aparte afgesloten bergingsruimte waar de aansluiting voor de wasmachine is gerealiseerd, ideaal!

Vanuit de keuken is de compacte badkamer te bereiken die is uitgerust met inloopdouche en een deur naar het balkon aan de achterzijde van de woning.

BIJZONDERHEDEN:

- Aanvaarding kan op korte termijn
- VvE bijdrage € 125,- per maand
- Er worden in januari 5 eigen zonnepanelen geplaatst
- Wordt in 2024 aangesloten op het Warmtenet, gaat dus van gas af, bewoners ontvangen een inductiekookplaat van WarmteStad

Soort appartement
Portiekflat
Woonoppervlakte
73 m2
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bijdrage VvE
125.0 ja

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965
Soort dak
Plat dak bedekt met bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebouwgebonden buitenruimte
5 m2
Externe bergruimte
5 m2
Inhoud
243 m3

Indeling

Aantal woonlagen
1
Aantal woonlagen
1
Gelegen op
1e woonlaag
Voorzieningen
Tv kabel

Energie

Energielabel
F
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuin
Geen tuin

Bergruimte

Schuur/berging
Inpandig

Parkeergelegenheid

Soort garage
Geen garage

Downloads

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur