Spaanse Aakstraat 25 , GRONINGEN

€ 219.000 kosten koper

Groot voordeel: Deze woning wordt in 2024 aangesloten op het Warmtenet en gaat daarmee volledig van gas af. De nieuwe bewoners ontvangen daarbij een splinternieuwe inductiekookplaat van WarmteStad!

Op een ideale locatie, dicht bij het Noorderstation, bevindt zich dit ruime 4-kamer appartement op de tweede woonlaag én op de hoek. De woning is voorzien van een lichte woonkamer, een dichte keuken met toegang tot de badkamer en drie slaapkamers. Aan weerszijden van het appartement bevinden zich twee balkons en in de onderbouw heb je beschikking over een royale eigen berging.

De ligging van dit appartement is zeer gunstig. Met het nabijgelegen station Noord en het winkelcentrum van Selwerd op loopafstand, zijn alle essentiële voorzieningen binnen handbereik. Voor wie houdt van de dynamiek van de stad, ligt het stadscentrum van Groningen op slechts enkele minuten fietsen afstand.

INDELING

Begane grond:
Entree in centrale hal met intercom en trappen naar de verdiepingen.

Tweede woonlaag:
Binnenkomst in ruime hal met intercominstallatie, meterkast (6 groepen en 2x aardlekschakelaar), berging/voorraadkast en een toiletruimte voorzien van toilet met een geïntegreerde onderdouche functie. Vanuit de hal zijn alle vertrekken toegankelijk.

Aan de linkerkant van het appartement bevinden zich twee ruime slaapkamers waarvan één directe toegang geeft tot het balkon met uitzicht op de groenstrook en de vijver aan de achterzijde van de woning. Tevens aan de linkerkant bevindt zich de dichte keuken die is voorzien van een 4 pits gaskooktoestel, afzuiging, een vaatwasser en een oven. De keuken is aan vervanging toe, maar een bijkomend voordeel hierbij is dat de woning in 2024 wordt aangesloten op het Warmtenet waardoor je als bewoner een inductiekookplaat van WarmteStad ontvangt. In de keuken bevindt zich verder nog een aparte afgesloten bergingsruimte waar de aansluiting voor de wasmachine is gerealiseerd, ideaal!

Vanuit de keuken is de compacte badkamer te bereiken die is uitgerust met een bad/douchecombinatie en een deur naar het balkon aan de achterzijde van de woning. De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van het appartement en dankzij de hoekligging geniet je in deze ruimte van heerlijk veel lichtinval. Grenzend aan de woonkamer bevindt zich nog eens een royale derde slaapkamer. Vanuit deze ruimte is het balkon aan de voorzijde van de woning toegankelijk.

BIJZONDERHEDEN

- Aanvaarding kan op korte termijn
- VvE bijdrage € 125,-
- Gevelisolatie, kunststof en houten kozijnen met isolatieglas, dakisolatie.
- Elektrisch bedienbaar zonnescherm
- Vaste vergoeding ontvangen, SNN nog mogelijk.
- Wordt in 2024 aangesloten op het Warmtenet, gaat dus van gas af, bewoners ontvangen een inductiekookplaat van WarmteStad.
- Mogelijkheid voor 6 eigen zonnepanelen.
- Badkamer met bad/douchecombinatie en CV ketel (huur), wordt verwijderd door Warmtenet.

Soort appartement
Portiekflat
Woonoppervlakte
75 m2
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bijdrage VvE
125.0 ja

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Soort dak
Plat dak bedekt met bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebouwgebonden buitenruimte
5 m2
Externe bergruimte
7 m2
Inhoud
239 m3

Indeling

Aantal woonlagen
1
Aantal woonlagen
1
Gelegen op
2e woonlaag
Voorzieningen
Tv kabel

Energie

Energielabel
C
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuin
Geen tuin

Bergruimte

Schuur/berging
Inpandig

Parkeergelegenheid

Soort garage
Geen garage

Downloads

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur