Strausslaan 21 , GRONINGEN

€ 169.000

Mooie hoekwoning in Helpman!

In de geliefde wijk Helpman staat deze mooie hoekwoning aan de Strausslaan 21. De wijk is populair bij jong en oud. In de nabije omgeving zijn verschillende scholen te vinden, van basisonderwijs tot voortgezet onderwijs. Daarnaast is er een winkelcentrum met onder andere een Albert Heijn, Kruidvat en een Bruna en zijn er tal van sportfaciliteiten in de omgeving aanwezig. De wijk en de woning zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer en met de auto. Er is parkeergelegenheid voor de deur. De woning is voorzien voor een voor-, zij- en achtertuin, waarbij de achtertuin voldoende privacy biedt.

Indeling

Begane grond:
Via de entree van de woning komt u in de hal met toilet en vaste trap naar de eerste verdieping. Een deur biedt toegang tot de L-vormige woon/eetkamer van circa 27m² groot. In 1988 is er een stuk aan de woning bijgebouwd. Hier is nu de keuken te vi die voorzien is van een koelkast met vriesvak, elektrisch kookstel en een aansluiting voor de wasmachine. De achtertuin is te betreden via de keuken en via een schuifdeur in de woonkamer. De achtertuin is voorzien van veel groen waaronder een appelboom, bramenstruik en mooie druivenranken.

1e verdieping:
Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers. De master bedroom is circa 13m² groot. De overige slaapkamers zijn circa 10m² en 6m² groot. De badkamer van circa 2m² groot is voorzien van douche en wastafel.

Zolder/Vliering:
Via een vlieringtrap is de zolder/vliering van circa 30m² groot te betreden. Er is een mogelijkheid om hier een extra kamer te creëren met bijvoorbeeld een dakkapel. Tevens vindt u hier de Combi HR-ketel (2006).

Bijzonderheden:
- Aantrekkelijke en kindvriendelijke woonwijk
- Speeltuintje aan de voorzijde van de woning
- Fraai aangelegde tuin
- Nabij winkelcentrum
- Dubbele beglazing


Deze woning heeft een vanaf prijs van: ⬠169.000,-

Perceeloppervlakte
121 m2
Woonoppervlakte
72 m2
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
15 m2
Inhoud
280 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur