Thorbeckelaan 178 , GRONINGEN

€ 475.000 kosten koper

Op een prachtig plekje in Groningen-Zuid ligt deze zeer royale gemoderniseerde woning. De woning beschikt over een diepe en brede achtertuin en is in de loop van de jaren perfect onderhouden en vernieuwd. Het is een heel sfeervol huis!

De woning beschikt over veel privacy omdat deze aan een rustig, doodlopend straatje, in het zuiden van de gewilde wijk Helpman/Coendersborg is gelegen. De supermarkt ligt op loopafstand en het stadscentrum is bereikbaar op 15 fietsminuten. Daarnaast zijn in de directe omgeving ook: het winkelcentrum van Helpman, een tennisbaan, voetbal en hockeyvelden, het zwembad Helperbad, diverse scholen, het treinstation Europapark en natuurlijk zijn de belangrijkste uitvalswegen de A7 en A28 gemakkelijk bereikbaar. Eigenlijk het beste van beide werelden, stads wonen in een rustige omgeving.

INDELING:

Begane grond:
entree/hal met meterkast, toilet, trapopgang naar de eerste verdieping en ruime trapkast/kelder. In het midden van de hal is de deur naar de grote en lichte L-vormige woonkamer van circa 38 m². De woonkamer is voorzien van een prachtige eikenhouten vloer, een schuifpui naar de tuin en een sfeervolle open haard. De open keuken bevindt zich aan de achterkant van de woning en is in een L-vorm opgesteld met daarbij een leuk en handig eiland. Alle benodigde inbouwapparatuur is te vinden. In de keuken is een deur naar de geïsoleerde berging/bijkeuken, welke is voorzien van een witgoedaansluiting en de CV-ketel. Vanuit deze bijkeuken is ook de tuin weer bereikbaar.

Eerste verdieping:
ruime overloop welke toegang verschaft tot drie slaapkamers van circa 14m², 10m² en 8,5 m². Daarnaast beschikt de verdieping over een zeer royale en luxe badkamer, voorzien van een groot ligbad, inloop-regen/stortdouche, dubbele wastafel en hangend toilet. Via een deur in de badkamer is het balkon te bereiken.

Zolderverdieping:
middels een vaste trap bereik je de zeer royale zolderverdieping. Op deze verdieping is een sfeervolle slaapkamer voorzien van twee grote Velux-dakramen en veel bergruimte.

Tuin:
De tuin is 14 meter lang en 7 meter breed. Een fijne oppervlakte dus en biedt veel privacy en rust. De tuin is vanaf achterom bereikbaar en is gelegen op het noordwesten. Er zijn leuke verschillende terrassen gecreëerd en natuurlijk een opberghok voor het hout.

Bijzonderheden:
- aanvaarding kan op korte termijn
- energielabel B
- parkeervergunning mogelijk
- gelegen aan een gezellig en verkeersluw hofje
- balkon op de eerste verdieping aan de achterzijde, toegankelijk via de badkamer
- tuin van circa 98 m² gelegen op noordwesten
- gemoderniseerde jaren 60 woning

Soort woning
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
164 m2
Woonoppervlakte
160 m2
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1968
Soort dak
Zadeldak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebouwgebonden buitenruimte
3 m2
Inhoud
520 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tv kabel, schuifpui

Energie

Energielabel
B
Isolatie
Dubbel glas
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk, beschutte ligging
Tuin
Achtertuin, voortuin

Parkeergelegenheid

Soort garage
Geen garage

Downloads

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur