Thorbeckelaan 27 , GRONINGEN

€ 435.000

Thorbeckelaan 27, 9722 NB Groningen

Prachtig gelegen royale bungalow met 3 slaapkamers, garage en fraai aangelegde beschutte tuin op het zuidwesten (kavel van 814m²) grenzend aan de groene Coendershaag. Winkels, scholen en tennisbanen bevinden zich op loopafstand.

Indeling:
Entree, riante hal (circa 14m²) met toegang tot de werk/slaapkamer (circa 15m²) met grote inloopkast en de prachtige lichte L-vormige woonkamer (circa 60m²) met parketvloer, houtgestookte inzethaard en schuifpui naar de tuin.
Vanuit de hal komt u in een lange gang met over de hele lengte grote inbouwkasten. Via deze hal bereikt u het toilet (zwevend) met fonteintje en de dichte lichte eetkeuken met inbouwapparatuur (circa 12m²) en zicht op de tuin. Aansluitend de bijkeuken (circa 7m²) met wasmachine aansluiting, vaste kast en stookruimte (lease cv-combiketel HR uit 2004) en toegang tot de tuin.
Tevens komt u via de hal in de tweede slaapkamer van circa 11m² met vaste wastafel en de derde slaapkamer van circa 18m² met inbouwkasten en toegang tot de tuin. Vanuit deze slaapkamer bereikt u ook de badkamer met tweede toilet (zwevend), vaste wastafel, douchecabine en handdoeken radiator.
De prachtige tuin rondom het huis heeft een groot terras en een blokhut als tuinhuis/berging.Tevens is aan de zijkant van de woning een grote oprit met plaats voor meerdere auto's en een vrijstaande stenen garage met elektrische deur.

Bijzonderheden: De bungalow is geheel voorzien van dubbele beglazing en deels kunststof kozijnen en heeft een alarm installatie. In het voorjaar van 2005 is de woning rondom geschilderd.
Kortom een prachtige bungalow gelegen op goede woonstand.

Perceeloppervlakte
814 m2
Woonoppervlakte
180 m2
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
480 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur