Tuinbouwdwarsstraat 11 D , GRONINGEN

€ 309.000

Tuinbouwdwarsstraat 11d te Groningen

Een bijzonder appartement op de begane grond van een voormalige school gelegen op steenworpafstand van het Noorderplantsoen. Voor velen een geliefd stukje Groningen. Dit is wonen in een verscholen buurtje, grenzend aan de historische stad. Het Noorderplantsoen, één van de groene longen rondom het stadshart, vormt de natuurlijke overgang. In mei 2011 zijn de diverse appartementen in dit unieke verbouwproject, luisterend naar de naam Ceres, opgeleverd.

Enkele aangename gevolgen van het maken van woonruimte in een dergelijk gebouw zijn de karakteristieke sfeer en de hoge plafonds. Hierdoor ontstond er ruimte voor een open tussenverdieping, een zogeheten entresol. Deze ruimte zou u kunnen inrichten als studeerruimte of leeshoek met bibliotheek.
Ook vanuit één van de beide slaapkamers komt u op een dergelijke tussenverdieping. Al met al zorgt dit voor een unieke indeling met spannende hoekjes en opvallende ruimtes.

Het u hier aangeboden appartement bestaat uit woonruimte met voor de hoge openslaande deuren een riant terras, een parkeerplaats onder de carport en een ruime berging voor fietsen en bijvoorbeeld tuinmeubilair. De badkamer en het toilet zijn inmiddels netjes ingericht maar de keuken kunt u volledig naar eigen inzicht laten plaatsen. Ook de wanden en vloeren kunt u naar eigen wens afwerken.

Dit is nu typisch een woning die u van binnen eens bekeken zou moeten hebben om het juiste beeld te krijgen. U bent van harte welkom!

Bijzonderheden:
- actieve Vereniging van Eigenaars, maandelijkse bijdrage EURO 125,-;
- grotendeels naar eigen inzicht af te werken (de gebruikte interieurfoto's zijn gemaakt in een vergelijkbaar appartement in het complex!);
- sfeer en veel inhoud.

Aanvaarding: is op korte termijn mogelijk

Woonoppervlakte
130 m2
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
500 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur