Ubbo Emmiussingel 44 , GRONINGEN

€ 825.000 kosten koper

Dit dubbele appartement is samengetrokken tot 1 ruim appartement met maar liefst 2 keukens, 2 badkamers en 3 balkons. Het appartement ligt op een werkelijk geweldige en unieke locatie. Namelijk aan de rand van het centrum, naast het Groninger Museum, dichtbij het hoofdstation én tussen de looproute naar de Herestraat en de Folkingestraat.

Vanuit een afgesloten portiek met intercominstallatie wandel je gemakkelijk naar de eerste verdieping. Uiteraard kun je ook gebruik maken van de aanwezige lift. Via nummer 44 kom je binnen in een hal die je toegang biedt tot de royale woonkamer met prachtig uitzicht op het museum, het station en de gracht die het centrum omsluit. Af en toe zie je hier de rondvaartboot vertrekken, heerlijk toch? Daarnaast is de woonkamer voorzien van een mooie open Bulthaup keuken, opgesteld in een u-vorm. De keuken bied je alles wat je nodig bent. Naast een Siemens gaskookplaat met wokbrander is er een brede afzuigkap, een AEG combi-magnetron, een grote koelkast, een RVS spoelbak en natuurlijk een vaatwasser. Door de brede lades, en de bovenkastjes die tot aan het plafond lopen, is er veel opslagruimte. Zoals op de foto's te zien is, ligt er in de woonkamer en keuken een prachtig eiken parketvloer in visgraat gelegd. Vanuit de woonkamer is een deur naar het balkon gelegen op het zuiden. Vanuit de entree/hal is tevens de ouderslaapkamer met kastenwand, de eerste badkamer en het toilet toegankelijk. Deze badkamer is voorzien van een ruim wastafelmeubel, een grote spiegel, een ligbad en een aansluiting voor de wasmachine.

Via de tweede hal krijg je toegang tot de overige 2 ruime slaapkamers, en de tweede badkamer, het toilet en een Bruynzeel keuken met 4pits gascomfort met afzuigkap, rvs spoelbak en een ruime koelvries combinatie. In de badkamer vind je verder een ruime douche met ook een brede wastafel en een spiegel. Huisnummer 46 kan ook gemakkelijk als afzonderlijk object verhuurd worden. Het is ook mogelijk om gezamenlijk maar toch apart te wonen samen met bijvoorbeeld een kind of ander familielid. Het appartement heeft 2 keukens en 2 badkamers.

Algemeen
- Goed onderhouden
- CV verwarmd middels een Remeha Tzerra HR combiketel uit 2016
- Twee bergingen
- Twee eigen parkeerplaatsen
- Ruimtes voorzien van HR glas
- Badkamer voorzien van vloerverwarming

Soort appartement
Portiekflat
Woonoppervlakte
160 m2
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bijdrage VvE
377.0 ja

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1950
Bijzonderheden
Beschermd stads- of dorpsgezicht
Soort dak
Plat dak bedekt met bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebouwgebonden buitenruimte
23 m2
Externe bergruimte
10 m2
Inhoud
416 m3

Indeling

Aantal woonlagen
1
Aantal woonlagen
1
Gelegen op
2e woonlaag
Voorzieningen
Lift

Energie

Energielabel
C
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
In centrum, open ligging, aan vaarwater
Tuin
Geen tuin

Bergruimte

Schuur/berging
Inpandig

Parkeergelegenheid

Soort garage
Parkeerplaats

Downloads

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur