Ubbo Emmiussingel 54 , GRONINGEN

€ 595.000 kosten koper

Bij het ontwaken direct genieten van het uitzicht op één van de iconische grachten van de stad Groningen? Dit royale appartement gelegen op een prachtige locatie in de binnenstad biedt deze unieke mogelijkheid. Op een zonnige lenteochtend ondervind je hier de perfecte mix van de bruisende gezelligheid van het centrum en de rust die het kabbelende water in de gracht met zich meebrengt.

Dit fijne appartement bevindt zich in de "Minervaflat" die in 1953 gebouwd is aan de hand van architect K.G. Olsmeijer. De woning heeft een oppervlakte van 105 m² en beschikt over een prachtige visgraatvloer, een lichte woonkamer, een royale slaapkamer en een eigen parkeerplaats op het binnenterrein. Daarnaast tref je maar liefst drie buitenruimtes aan, waardoor je altijd een plekje in de zon of in de schaduw kunt vinden.

INDELING

Begane grond:
Toegang via besloten portiek met brievenbussen en intercominstallatie. Binnenkomst in ruime, gemeenschappelijke hal van waaruit de appartementen toegankelijk zijn. In het complex is een lift aanwezig.

Eerste woonlaag:
Binnenkomst in een ruime hal van waaruit alle vertrekken toegankelijk zijn. De woonkamer bevindt zich aan de rechterzijde van het appartement en dankzij de vele raampartijen geniet je in deze ruimte van heerlijk veel lichtinval. Grenzend aan de woonkamer bevindt zich een kamer die naar eigen wens in te delen is; een ruime eetkamer, een thuiswerkplek of realiseer gemakkelijk een tweede slaapkamer door de boog met een deur af te sluiten. Deze ruimte geeft toegang tot het balkon met uitzicht op de lommerrijke en gezellige Ubbo Emmiussingel. Vanuit de woonkamer is het balkon toegankelijk welke een fantastisch uitzicht heeft over de stadsgracht/ het Verbindingskanaal.

Aan de linkerkant van het appartement bevindt zich een royale slaapkamer van circa 25 m² met een ruime inbouwkast en toegang tot de derde buitenruimte. De keuken, die tevens toegang geeft tot hetzelfde balkon, is uitgerust met diverse onder- en bovenkastjes met sfeervolle houtlook fronten. Er is een koel-vriescombinatie, een 4-pits gastoestel met afzuigkap en een oven aanwezig. De badkamer is toegankelijk vanuit de hal en voorzien van een douchecabine met regen- en handdouche, een wastafelmeubel met wastafel en een toilet.

OMGEVING

Het appartement is gelegen aan de lommerrijke singel aan de rand van het oude centrum van de stad Groningen. Het station bevindt zich aan de overkant en het bruisende stadshart bereik je binnen enkele minuten lopen. Winkelen doe je naar hartenlust in de bekende winkelstraten zoals de Herestraat, de Zwanestraat en de Folkingestraat of bezoek voor een meer culturele beleving het Forum, het Groninger Museum of d'Olle Grieze; de Martinitoren. Voor een groenere beleving kun je naar hartenlust wandelen in het Noorderplantsoen of in het Sterrenbos dat na de verbouwing van de zuid-ringweg van Groningen een prachtig bos wordt. In de buurt van de binnenstad vind je een ruim aanbod aan scholen, medische voorzieningen en diverse sportfaciliteiten.

BIJZONDERHEDEN:

- Airconditioning aanwezig in de woon- en slaapkamer
- Prachtige locatie in het centrum van Groningen
- Energielabel C
- Huisdieren niet toegestaan door de VvE

Soort appartement
Portiekflat
Woonoppervlakte
105 m2
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bijdrage VvE
280.48 ja

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1953

Oppervlakten en inhoud

Gebouwgebonden buitenruimte
17 m2
Externe bergruimte
5 m2
Inhoud
342 m3

Indeling

Aantal woonlagen
1
Aantal woonlagen
1
Gelegen op
1e woonlaag
Voorzieningen
Tv kabel, airconditioning

Energie

Energielabel
C
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
In centrum, aan vaarwater
Tuin
Geen tuin

Bergruimte

Schuur/berging
Inpandig

Parkeergelegenheid

Soort garage
Geen garage

Downloads

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur