Valk 18 , BEDUM

€ 285.000 kosten koper

Er zijn geen mogelijkheden meer voor een bezichtiging. Alle drie de bezichtigingsdagen zijn vol gepland.

Prachtige goed onderhouden helft van een dubbele woning, gelegen op een schitterende hoek met een diepe achtertuin op het zuidwesten. Je kunt er zo in! De woning heeft 3 ruime slaapkamers en een mooie ruime aangebouwde garage.

Indeling:

Begane grond:
Entree/hal met modern toilet, trapopgang en meterkast. Vervolgens betreed je de lichte woonkamer met mooi vrij uitzicht en met een deur naar de zonnige en diepe achtertuin. De moderne (half)open keuken is geplaatst in een L-opstelling, uitgevoerd in hoogglans wit, greeploos en voorzien van luxe inbouwapparatuur zoals onder andere: een inductie kookplaat met brede afzuigkap, een grote koelkast, een vaatwasser van het merk Atag en een Pelgrim combi magnetron. De kastjes en lades zijn voorzien van soft-close. Achter de keuken is een bijkeuken waar een aansluiting is voor de wasmachine en droger. Vanuit de bijkeuken loop je de garage in en vanuit de garage kun je weer de achtertuin inlopen. De garage is verder voorzien van een elektrisch bedienbare Hormann deur.

1e verdieping:
De overloop met trapopgang biedt toegang tot de 2 slaapkamers: de ouderslaapkamer is ruim en meet ca. 21 m² met grote inbouwkastenwand. De 2e slaapkamer ligt aan de achtergevel en is ca. 10 m² groot; daarnaast ligt de luxe badkamer van ca. 7 m² met tweede toilet, wastafelmeubel met kast, (hoek)jacuzzi en een douchecabine.

2e verdieping:
Middels een vaste trap kom je vervolgens bij de tweede verdieping. Deze verdieping is voorzien van een bergzolder/stookruimte, waar zich de CV-ketel (Nefit), heteluchtverwarming (Brink) en Renovent WTW installatie bevindt. Tevens is er een ruime zolder/slaapkamer (ca. 13 m²) met twee Velux dakramen en knieschotten voor extra bergruimte.

Tuin:
De zonnige achtertuin is gelegen op het zuidwesten. Dit betekent dat je in de middag, of na het werk, lekker kan genieten van de zon, maar dat je ook de avondzon meepakt. Een perfecte ligging dus.

Bijzonderheden:
- aanvaarding kan op korte termijn
- mooie vrije ligging op een prachtige hoek
- ruime achtertuin op het zuidwesten
- garage met elektrische deur

Soort woning
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
262 m2
Woonoppervlakte
128 m2
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1999
Soort dak
Samengesteld dak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
17 m2
Inhoud
465 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk
Tuin
Achtertuin

Parkeergelegenheid

Soort garage
Aangebouwd steen

Downloads

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur