Van Deyssellaan 84 , GRONINGEN

€ 349.000

Van Deyssellaan 84, 9721 WX Groningen

Prachtig gelegen, goed onderhouden, uitgebouwde helft van een dubbelwoonhuis met grote tuin, zonneterras, 5 slaapkamers, garage en carport gelegen in de Wijert Zuid aan een gezellig plein met veel groen aan de achterzijde.

Indeling:
Entree, garderobehoek, toilet met fonteintje, riante U-vormige woonkamer (55m²) met openhaard in het midden van de kamer. De kamer is in 1994 uitgebouwd waardoor er een mooie lichte kamer is ontstaan met openslaande deuren naar de diepe zonnige tuin op het noord-westen met twee terrassen. Aansluitend op de woonkamer bevindt zich de open keuken die is v.v. diverse inbouwapparatuur: oven, 5-pits gasfornuis, vaatwasmachine, dubbele spoelbak, close in boiler, een granieten aanrechtblad en veel kastruimte.Via de keuken komt u in de bijkeuken met wasmachine- en wasdrogeraansluiting.
1e verdieping:overloop, grote slaapkamer van 21m² (voormalig 2 kamers), slaapkamer 19m², de badkamer heeft een ligbad, ruime douchehoek en vaste wastafel, separaat toilet.
2e verdieping: overloop, stookruimte, slaapkamer (16m²) met balkenplafond, inbouwkast en veel bergruimte achter de knieschotten, slaapkamer (12m²) met toegang tot een tweede badkamer v.v. douche en vaste wastafel.

Algemeen: De woning is v.v. een garage en carport, verwarming d.m.v. cv-ketel en is v.v. mechanische ventilatie. De woning is goed onderhouden en v.v. een schilderscontract. 200m² van het perceel is gemeentegrond. Er is een contract met de gemeente voor onderhoud en gebruik.

Perceeloppervlakte
464 m2
Woonoppervlakte
185 m2
Aantal kamers
7 kamers
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
470 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur