Van Heemskerckstraat 10 a , GRONINGEN

€ 192.500

Van Heemskerckstraat 10a te Groningen

Comfortabel wonen in een charmante bovenwoning en dat ook nog eens op loopafstand van de binnenstad van Groningen! Dat kan in deze volledig gerenoveerde bovenwoning in de Zeeheldenbuurt.

De woning biedt een sfeervolle woonkamer met open keuken (samen ca. 33 m²) en balkon op de eerste etage. Deze woonlaag is afgewerkt met een fraaie eikenhouten vloer.
De tweede etage is ingericht met twee slaapkamers (ca. 7,5 en 13 m²) en de badkamer met douchecabine, wastafel en ruimte voor wasmachine en wasdroger.
Via de vaste trap naar de bovenste woonlaag onder de kap is de derde slaapkamer (ca. 15 m²) te bereiken. Deze is door de grote ramen licht en biedt bovendien toegang tot de eyecatcher van dit huis: het dakterras op zuid van ruim 16 m²!

In de jaren 2008 tot 2010 is de woning zowel van binnen als van buiten grondig aangepakt. Zo zijn er waar nodig kozijnen vernieuwd en is de huidige keuken geplaatst. De vloeren, wanden en plafonds zijn aangepakt. Loden leidingen zijn vervangen en elektra is vernieuwd. De cv-installatie is vernieuwd en er is nieuw sanitair geplaatst. Ook de dakbedekking (platte deel) en de vlonders van het dakterras zijn vervangen. Je zou kunnen zeggen dat het hier gaat om een nieuw huis in een oud, karakteristiek jasje.

Bijzonderheden:

- fietsenberging op de begane grond aanwezig;
- grondig en vakkundig gerenoveerd;
- schilderwerk buitenzijde uitgevoerd in 2010;
- hoofdzakelijk dubbel glas;
- Vereniging van Eigenaars is vooralsnog niet actief. Het onderhoud van de drie woningen binnen deze VvE is echter keurig, derhalve een uitstekende uitgangssituatie bij activering.

Aanvaarding: in overleg

Woonoppervlakte
75 m2
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
5 m2
Inhoud
240 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur