Van Iddekingeweg 83 , GRONINGEN

€ 125.000

Dit keurige driekamerappartement is bij uitstek geschikt voor een starter op de woningmarkt. De prijs maar ook de gunstige ligging in de gewilde woonwijk Helpman aan de zuidkant van de stad maken dit een interessant appartement. Het is gelegen op steenworpafstand van winkelcentrum Helpman (met o.a. grote AH, Etos, Blokker, Bruna, etc.) en overige voorzieningen. Er is een goede verbinding met snelwegen A7/A28 en de ringweg en slechts 10 minuten fietsen van stad Groningen.

Het gebouw bestaat uit drie woonlagen, nummer 83 vinden we op de bovenste woonlaag wat samen met de vrije ligging veel privacy geeft. De woning is te bereiken via een afsluitbare portiek met trapopgang. De ruime hal/entree biedt vervolgens toegang tot de keuken, het toilet, twee slaapkamers (ca. 10 en 11 m²) en de woonkamer (ca. 22 m²). Alle kamers zijn voorzien van vaste kasten.

In 2006 is de woning grondig aangepakt en onder meer voorzien van een nieuwe keukeninrichting met diverse inbouwapparatuur (vaatwasser, oven, gaskookplaat en afzuigkap), deels nieuwe elektra (met nieuwe groepenkast, 6 groepen) en een laminaatvloer. De keuken (ca. 10 m²) is ruim van opzet en biedt toegang tot de douche en een ruim balkon aan de achterzijde van het appartement. Aan de voorzijde is er een balkon op het zuiden. In 2009 is ook de douche volledig vernieuwd. Al met al een appartement waar maar weinig aan gedaan hoeft te worden om hier heerlijk te kunnen wonen!

Direct bij het appartementencomplex bevindt zich een stenen fietsenberging.

Bijzonderheden:
- actieve en gezonde Vereniging van Eigenaren, maandelijkse bijdrage â¬83,-;
- nieuwe dakbedekking in 2010;
- schilderwerk buitenzijde gebouw in 2011 (inclusief balkons);
- geheel voorzien van dubbelglas (waarbij achtergevel eind 2010);
- beide slaapkamers volledig opgeknapt (gestukt en geschilderd) in 2011;
- nieuwe wasmeubel in slaapkamer in 2011.

Woonoppervlakte
70 m2
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
210 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur