Van Ketwich Verschuurlaan 15 , GRONINGEN

€ 479.000

Van Ketwich Verschuurlaan 15 te Groningen

OPEN HUIS MAANDAG 27 JUNI VAN 19.00 u - 21.00 u.

Uniek, volledig gerenoveerd herenhuis met prachtige authentieke elementen, 6 slaapkamers, een grote multifunctionele werkzolder met pantry en beschutte fraai aangelegde stadstuin gelegen in de wijk Helpman (Groningen- Zuid).

Indeling: Oprit met parkeergelegenheid, prachtige entree met originele deur, vloer van Noors leisteen en een prachtige op maat gemaakte garderobe van massief kersenhout met veel kastruimte.
In de hal bevindt zich een zwevend toilet met hoekfontein en mechanische ventilatie, de trap naar de eerste verdieping en toegang tot de prachtige doorzon woonkamer van
maar liefst 50 m² welke voorzien is van massief parketvloer, erker, werkhoek en openhaard met schouw en openslaande deuren naar de fraai aangelegde besloten tuin.
Ruime kelder (circa 10m²) met boiler voor de keuken (50 liter). Dichte keuken voorzien van een 4 pitsgasfornuis,wasemkap, dubbele spoelbak en veel kastruimte. De bijkeuken is voorzien van wasmachine- en droger aansluiting, stortbak, CV installatie (Atag blauwe Engel uit 1996) en een deur naar de tuin.
De tuin heeft een prachtig besloten karakter met groot terras van oude waaltjes, tegels en een grote tuinhaard/barbecue. Er is een aangebouwde stenen bergkast en een houten schuur voorzien van elektra en een achterom.
Eerste verdieping:
Ruime overloop met vaste kast, de 1ste slaapkamer (circa 9m²) is aan de achterzijde en is voorzien van Maple parket, een inbouwkast en openslaande deuren naar het riante dakterras. De 2de slaapkamer (circa 18m²) is tevens aan de achterzijde en is voorzien van een tropisch hardhouten vloer en vaste kasten. De 3de slaapkamer (circa 20m²) is aan de voorzijde en ook voorzien van een prachtige tropisch hardhouten vloer, vaste kasten en geeft toegang tot de badkamer (2000) welke voorzien is van een ovaal duobad met thermostaat kraan, mechanische ventilatie, dubbele wastafel en glazen douchehoek met dubbele douche kop en dubbele thermostaat kraan. Er is een separaat toilet met hoekfontein en mechanische ventilatie.
Vaste trap naar tweede verdieping:
De 4de slaapkamer (circa 12m²) is aan de voorzijde en is voorzien van een esdoorn houten vloer en diepe inbouwkast en is voorzien van een keukenblokje met spoelbak.
De 2de badkamer (1999) beschikt over een derde toilet, vaste wastafel, douchehoek met thermostaatkraan en designradiator.
De 5de slaapkamer (circa 14m²) is aan de achterzijde en heeft vloerbedekking en geeft toegang tot een ruime berging met tweede CV ketel (Daalderop HR ketel gecombineerd met een 80 liter gasboiler uit 1999)
De 6de slaapkamer tevens aan de achterzijde (circa 12 m²) heeft een ruime inloopkast.
Vaste trap naar derde verdieping:
Fantastische studeer c.q. werkruimte ( circa 35m²) boven het hele huis onder kruiskap met mooie balkconstructies in het zicht, twee ingebouwde bureaus een pantry met spoelbak en grote dakramen met prachtig uitzicht.

Algemeen: Door de jaren heen heeft de eigenaar met veel zorg en oog voor detail het huis onderhouden.
Zo zijn in de afgelopen jaren onder andere bijna alle kozijnen en buitendeuren vervangen, is het dak gerenoveerd, zijn er nieuwe badkamers geplaatst, zijn vloeren, plafonds en binnenmuren vervangen en zijn alle schakelaars, stopcontacten en leidingen ingebouwd. Voorts is ruim UTP en coaxbekabeling aangelegd en is alle waterleiding, afvoer en elektrische bekabeling vervangen.
Kortom, een prachtig ruim herenhuis in een staat zoals we dat maar zelden zien.

Perceeloppervlakte
196 m2
Woonoppervlakte
240 m2
Aantal kamers
7 kamers
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
610 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur