Van Panhuysstraat 22 -a, GRONINGEN

€ 249.500 kosten koper

Gelegen in een van de sfeervolste straten van de geliefde wijk Helpman bevindt zich deze karakteristieke jaren '30 bovenwoning met drie slaapkamers, een ruime woon- en eetkamer, een balkon op het zuiden en een eigen berging op de begane grond. De woning behoeft modernisering en biedt daarmee een uitstekend alternatief voor een kant-en-klare woning. Je hebt direct de mogelijkheid om alles naar eigen smaak in te richten zodat de woning volledig voldoet aan jouw woonwensen. Moeite met het visualiseren van hoe het kàn worden? Bekijk de artist impression die als laatste foto aan de fotopresentatie is toegevoegd!

INDELING

Begane grond:
Binnenkomst op straatniveau in entree/hal met trapopgang naar de 1e verdieping.

Eerste verdieping:
Vanaf de overloop heb je zowel toegang tot de woonkamer als tot de eetkamer van samen 38.9 m². De charmante jaren '30 kenmerken zijn nog volop aanwezig en die zorgen er stuk voor stuk voor dat de woning een authentieke uitstraling heeft.

In de woonkamer die over de volledige breedte van de woning loopt zorgt de erker voor een prachtig uitzicht over de straat. De woonkamer wordt door middel van originele suite deuren die zijn voorzien van glas in loodramen gescheiden van de eetkamer. In de eetkamer is ruim plek voor een grote eettafel waar je heerlijk met familie 's ochtends samen komt voor het ontbijt of waar je in de avond samen met vrienden aanschuift voor een gezellig diner. In de zomer verleng de eetkamer door de openslaande deuren naar het balkon open te zetten en te genieten van de zonnestralen die de woning binnen schijnen. Grenzend aan de eetkamer bevindt zich de half open keuken die is voorzien van een oven, een vaatwasser en een koel/vriescombinatie.

Vanaf de overloop op de 1e verdieping bereik je daarnaast een separate toiletruimte, een CV ruimte (Remeha HR combiketel, 2022) en de trapopgang naar de 2e verdieping.

Tweede verdieping:
Vanaf de overloop heb je toegang tot alle vertrekken. Op deze verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een hobbykamer van resp. 16.7, 16.4, 7.1 en 5.4 m2. In de twee grootste slaapkamers bevinden zich nog originele inbouwkasten. De compacte douche is eveneens vanaf de overloop te bereiken, maar ook deze ruimte verdient het om gemoderniseerd te worden. Zijn er slaapkamers genoeg? Overweeg dan eens de optie om een grotere badkamer te realiseren door deze samen te voegen met een slaapkamer.

OMGEVING

Helpman mag met recht één van de meest populaire wijken in het zuiden van Groningen genoemd worden. Op loopafstand van de woning bevinden zich diverse voorzieningen zoals het winkelcentrum van Helpman, het Helperzwembad, diverse (internationale) scholen, een kinderdagverblijf, diverse sportaccomodaties en meerdere gezellige eetgelegenheden. Het overwinningsplein Genieten van de natuur doe je in het Sterrenbos of straks in het nieuw aangelegde Zuiderpark. Je fietst ook zo naar het Paterswoldsemeer. De binnenstad van Groningen en het centrum van Haren zijn binnen 15 minuten per fiets te bereiken en de uitvalswegen A7 en A28 bevinden zich in de nabije omgeving.

BIJZONDERHEDEN:
- Woning behoeft modernisering
- Eerste woonlaag verwarmd door gaskachels en 2e woonlaag door radiatoren (Remeha CV combi, 2022)
- Balkon vernieuwd en achterzijde in 2021 geschilderd
- Ideale locatie in de levendige wijk Helpman
- Prachtige authentieke jaren '30 kenmerken
- Balkon over gehele breedte van de woning op het zuiden
- Slapende VvE, alleen inschrijving KvK

Soort appartement
Bovenwoning
Woonoppervlakte
117 m2
Aantal kamers
6 kamers (3 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1935
Soort dak
Samengesteld dak bedekt met pannen, bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebouwgebonden buitenruimte
6 m2
Externe bergruimte
4 m2
Inhoud
389 m3

Indeling

Aantal woonlagen
2
Aantal woonlagen
3
Gelegen op
2e woonlaag

Energie

Energielabel
D
Isolatie
Gedeeltelijk dubbel glas
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuin
Geen tuin

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaand steen

Parkeergelegenheid

Soort garage
Geen garage

Downloads

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur