Vechtstraat 13 A1+2 , GRONINGEN

€ 249.000

Vechtstraat 13A 1+2, 9725 CS Groningen

Unieke riant appartement bestaande uit twee woongedeeltes met elk een eigen woonkamer, badkamer en slaapkamer en 3 balkons en 2 grote dakterrassen gelegen nabij winkels, het NS station en diverse uitvalswegen.

Indeling: appartement 1
trapopgang, entree, stookruimte, hal voorzien van branddeur, L-vormige woonkamer (ca. 58 m2) met toegang tot balkon op het zuiden voorzien van bergruimte en toegang tot geweldig dakterras op het noord-westen. De woonkamer is achter voorzien van een uitbouw met veel lichtinval.
Dichte keuken (ca. 12 m2), voorzien van keukenblokje, vaatwasmachine aansluiting, inloopkast en uitzicht op dakterras. Bijkeuken met wasm. aansluiting, ruime berging voorzien van nieuw dak (2000) en toegang tot het dakterras. Via de woonkamer komt u in een hal met toegang tot de badkamer voorzien van toilet, wastafel en douchehoek, slaapkamer met een grote inloopkast en vaste kast (ca. 16 m2).

1e verdieping:
Indeling: appartement 2
Ruime lichte trapopgang, hal, tweede badkamer voorzien van toilet, wastafel, douchehoek met thermostaatkraan en ligbad, grote woonkamer (ca. 46 m2) (mogelijkheid tot het maken van 2 slaapkamers) met aan de achterzijde een werkgedeelte met veel lichtinval, 2e keuken (ca. 7 m2) voorzien van koelkast, spoelbak, 4 pits gascomfort en wasemkap, inloopkast en toegang tot een klein balkon.
Slaapkamer (ca. 20 m2) voorzien kastenwand met toegang tot balkon, wasmachineruimte met wasm. aansluiting en stortbak en toegang tot het tweede
riante dakterras op het noord-westen

Algemeen:
De woning wordt verwarmd d.m.v. een cv-combi ketel uit 1999 en is gedeeltelijk voorzien van dubbel glas en heeft een inpandige berging. Van dit bijzondere appartement zijn eventueel twee appartementen te maken.

Perceeloppervlakte
210 m2
Woonoppervlakte
210 m2
Aantal kamers
4 kamers
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
520 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur