Vechtstraat 266 , GRONINGEN

€ 250.000

Dinkelpark, enkele jaren geleden als zeer geslaagd nieuwbouwproject opgeleverd. Fraaie en lichte appartementen op een sublieme plek in de stad. Dichtbij winkels, het CS maar ook het stadscentrum op loopafstand. Eigenaars parkeren in de afgesloten parkeergarage, bezoekers op het ruime terrein achter het complex. Veiligheid, privacy en comfort staan voorop!

De bewoners van dit stijlvol ingerichte en keurig afgewerkte appartement op de tweede etage van de toren hebben vanwege verandering van baan hun bakens verzet. Het vertrek levert een dubbel gevoel op want ook deze bewoners genieten nog dagelijks van alle kwaliteiten van deze woonlocatie.

Via één van beide liften of via de trap komt u in de ruime hal op de tweede etage. De toren kent drie woningen per woonlaag, hier gaat het om de middelste. Kenmerkend is het zicht op het park met waterpartij en mooie oude bomen. De woonkamer is naar eigen wens door een glazen wand op te delen en de glazen gevelwand volledige weg te vouwen waardoor een riante serre ontstaat (zie fotoâs). Hier is het windvrij en privé genieten van middag- en avondzon.

Naast de ruime woonkamer met open keuken en bijkeuken heeft dit appartement twee slaap-/werkkamers, ruime T-vormige hal, toilet en badkamer met ligbad, douche, twee wastafels en tweede toilet. Op de begane grond vindt u naast de parkeerplek in de garage een eigen berging voor bijvoorbeeld de fiets.

Bijzonderheden:
- Actieve en zeer gezonde Vereniging van Eigenaars, maandelijkse bijdrage: â¬129,- voor de woning en â¬12,- voor de parkeergarage;
- verwarming door middel van vloerverwarming en aardwarmte;
- tevens is de vloer met het aanwezige systeem te koelen;
- zeer energiezuinige woning;
- diverse winkels op loopafstand.

Aanvaarding: in overleg (flexibel)

Woonoppervlakte
130 m2
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
400 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur