Vechtstraat 77 , GRONINGEN

€ 295.000

Zoekt u ruimte, veel licht in huis, een groot terras, riante opbergmogelijkheden en een ruime overdekte parkeerplaats? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Dit appartement heeft werkelijk alles!

Midden in de gewilde Rivierenbuurt van Groningen vinden we deze woning. Schitterend op de hoek van het gebouw op de eerste etage gelegen. Deze positie zorgt voor contact met de omgeving maar tegelijkertijd voor veel privacy en een comfortabel gevoel van veiligheid. Bovendien geven de vele ramen in de zijgevel een mooie hoeveelheid daglicht. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u op de begane grond van het appartementengebouw terecht, ideaal. Verder ligt bijvoorbeeld het Centraal Station op loopafstand (circa 6 minuten wandelen).

Vanaf de afgesloten entree/hal kiest u voor de trap of de lift. In het appartement vervolgens biedt een ruime hal toegang tot de verschillende vertrekken. Wat te denken van de enorme woonkamer met halfopen keuken (samen meer dan 60 m²!). Diverse openslaande deuren geven toegang tot het voor dergelijke appartementen unieke terras (meer dan 20 m²) op het zuid-westen. Deze woning heeft twee slaapkamers (ca. 11,5 en 19 m²), een ruime badkamer met ligbad, douche, twee wastafels en toilet. Verder is er een separaat toilet in de hal en een techniekruimte voor o.a. cv-ketel, wasmachine en -droger.

Bijzonderheden:
- parkeerplaats en grote berging in kelder aanwezig;
- videofooninstallatie;
- riant terras aan de woonkamer met meerdere openslaande dubbele deuren;
- actieve en gezonde Vereniging van Eigenaars;
- luxe keuken voorzien van een natuurstenen werkblad en de nodige inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser en een vijfpitsgaskookplaat;
- keurige staat van afwerking.

Woonoppervlakte
125 m2
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
390 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur