Verlengde Frederikstraat 18 , GRONINGEN

€ 450.000 kosten koper

In de geliefde wijk Oosterpoort hebben wij een zeer goed onderhouden en prachtige sfeervolle woning in verkoop. Achter de karakteristieke gevel schuilt een moderne en comfortabele woning. Het betreft een woning uit de jaren 20, welke ooit samengevoegd is (beneden en bovenwoning). Hierdoor zijn hele mooie ruimtes ontstaan. Grote slaapkamers en veel woonoppervlak.

INDELING:

Begane grond:
Entree met trapopgang en toegang tot de woonkamer en keuken. Aan de voorkant van de woning is de woonkamer. De huidige bewoners hebben hier een prachtige wandkast gecreëerd. Hierdoor kan je veel leuke spulletjes kwijt en ook de TV heeft een mooie plek. De woonkamer staat in verbinding met de keuken met een grote eettafel. De keuken is in 2019 geheel vernieuwd. Het is een combinatie van sfeervol en modern en voorzien van goed apparatuur zoals: een 6-pits gasfornuis met grote oven eronder, een moderne afzuigkap, een vaatwasser en een koelkast. De achterwand van de keuken is behandeld met speciaal afgewerkte stuc. Middels de openslaande deuren bij de keuken kom je in de gezellige stadstuin. Naast de keuken is nog een bijkeuken en daarachter is het toilet te vinden. Boven de bijkeuken is een bergruimte via een vlizotrap te bereiken. De benedenverdieping en badkamer zijn voorzien van vloerverwarming.

1e verdieping:
Ruime overloop die toegang biedt tot 2 ruime slaapkamers. De ouderslaapkamer van 17 m² is één en al sfeer, met de grote raampartijen, mooie brede vensterbanken en gashaard. De 2e slaapkamer is circa 9 m² groot. Daarnaast is op de 1e verdieping de badkamer. Beide slaapkamers zijn voorzien van handige grote inbouwkasten. De mooie badkamer met frisse kleuren is in 2020 geheel vernieuwd en is voorzien van een ligbad met douche, een wastafelmeubel met spiegel en een toilet. Ook in de badkamer is een grote inbouwkast waar plek is voor de wasmachine en droger. Tevens is de badkamer voorzien van vloerverwarming. Achter de badkamer is het dakterras te vinden.

2e verdieping:
Middels een spiltrap bereik je de 2e verdieping. Deze verdieping heeft nog 2 extra slaapkamers van circa 11 m² en 6.7 m² en nog een tweede badkamer met luxe uitstraling voorzien van een douche en wastafelmeubel.

Aan de voorzijde wordt de oude gang gebruikt als berging.

Bijzonderheden:
- Samengetrokken woning (boven- en benedenwoning)
- Nieuwe badkamer uit 2020 (1e verdieping)
- Keuken vernieuwd in 2019
- CV ketel uit 2018
- Geheel voorzien van dubbel glas
- Begane grondvloer is vernieuwd (betonvloer) en voorzien van vloerverwarming
- Beschermd stads- of dorpsgezicht

Soort woning
Herenhuis
Perceeloppervlakte
87 m2
Woonoppervlakte
119 m2
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1920
Bijzonderheden
Beschermd stads- of dorpsgezicht
Soort dak
Samengesteld dak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebouwgebonden buitenruimte
11 m2
Inhoud
453 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, tv kabel, alarminstallatie

Energie

Isolatie
Muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuin
Achtertuin

Parkeergelegenheid

Soort garage
Geen garage

Downloads

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur