Verlengde Hereweg 189 -4 , GRONINGEN

€ 375.000

Zowel met de lift als ook met de trap is het appartement, dat is gelegen op de eerste verdieping, gemakkelijk te bereiken. Het betreft hier een royaal en luxe appartement met 2 slaapkamers en een dubbele badkamer. Vanuit de woonkamer of vanaf het royale balkon, heeft u een mooi uitzicht op de Verlengde Hereweg.

Het moderne appartementencomplex "Villa Volonté" is gerealiseerd op de locatie waar in 1895 de statige Villa Volonte is opgericht door strokartonfabrikant A. Hooites Meursing. Het oude toegangshek is nog aanwezig bij de entree van het terrein. De tuin is bijzonder fraai aangelegd en een grote waterpartij omringd het complex. De oude bomen rondom geven het geheel een zeer fraaie uitstraling. U ervaart rust en ruimte van het buiten wonen, terwijl u de faciliteiten van de stad onder handbereik heeft.

Indeling:
Via een afgesloten entree, voorzien van video-intercom, komt u in de ruime hal met lift en trappenhuis.

Het appartement zelf heeft ook een ruime hal, die toegang geeft tot de gezellige woonkamer van ca. 60 m2 met schuifpui naar het royale balkon. Vanuit de hal zijn ook de andere vertrekken toegankelijk: 2 slaapkamers van resp. 18 m2 (met een badkamer voorzien van een ligbad, douche, wastafel en toilet),18 m2 (met een badkamer voorzien van een douche en een wastafel) en een berging/hobbykamer van 9 m2. De vernieuwde keuken van ca. 15m2 voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een combi-magnetron, een grote koeler inclusief 2 diepvries laden, keramische kookplaat en een roestvrijstalen afzuigkap, allen van het merk Bauknecht Tevens heeft de keuken een toegangsdeur tot de bijkeuken met wasmachineaansluiting en combiketel.

Elk appartement heeft een eigen inpandige berging in het souterrain en een eigen garage die zich tegenover de entree van het appartementengebouw bevindt. Er is voldoende gelegenheid om te parkeren op het terrein.

Bijzonderheden:
- gerenoveerd in 2010/2011, sindsdien niet meer bewoond;
- nieuwe luxe keuken;
- vernieuwd sanitair;
- nieuwe CV;
- recent geschilderd;
- geheel voorzien van mooie laminaatvloer;
- volledig geïsoleerd;
- actieve VvE.

Woonoppervlakte
155 m2
Aantal kamers
4 kamers (2 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
450 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur