Verlengde J. A. Feithstraat 4 , GRONINGEN

€ 169.500

Verlengde J.A. Feithstraat 4 te Groningen

Deze sfeervolle jaren ´30 benedenwoning is absoluut een bezichtiging waard. De woning heeft een ruime en lichte woonkamer met toegang tot de zonnige tuin op het zuid/westen. De woning heeft verder een nette keuken, twee slaapkamers en een moderne badkamer. De woning is rustig gelegen en toch staat u lopend binnen 10 minuten op de Grote Markt of het centraal station. Ook zijn de uitvalswegen als de A7 en A28 makkelijk te bereiken.

Bent u opzoek naar een goed onderhouden sfeervolle jaren ´30 benedenwoning met zonnige tuin? Zoek dan niet verder en bel direct voor een afspraak!

Indeling: entree/hal, meterkast, toilet (voormalige badkamer) met plek voor de wasmachine en droger. De woonkamer heeft grote raampartijen en geeft toegang tot de zonnige tuin. De keuken is netjes en voorzien van enig inbouwapparatuur (gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser) en geeft toegang tot de tuin. De eerste slaapkamer (ca. 8m²) is bereikbaar via de keuken.
Via de trap in de hal bereikt men de eerste verdieping, waar de tweede slaapkamer (ca. 8m²) en de badkamer (v.v. wastafel en douche) zich bevinden.
Achterin de tuin staat een stenen berging (v.v. elektriciteit) waar voldoende bergruimte is en toegang geeft tot de afgesloten brandgang.

Bijzonderheden:
- De woning wordt verwarmd middels een Vaillant VHR cv-ketel uit 2001;
- elektra, waterleidingen en radiatoren vernieuwd in 2001;
- actieve Vereniging van Eigenaars, bijdrage is ⬠83,74 per maand voor o.a. gemeenschappelijk onderhoud, opstal- en glasverzekering;
- casco onderhoud wordt uitgevoerd door PandGarant;
- kamergewijze bewoning is niet toegestaan.

Aanvaarding: in overleg.

Woonoppervlakte
78 m2
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
235 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur