Violenstraat 2 , GRONINGEN

€ 200.000

*** Vrijwillige verkoop bij inschrijving ***

In opdracht van de gemeente Groningen bieden wij aan: Violenstraat 2 te Groningen.
Het betreft een bijzonder object, voorheen een Joodse school die omstreeks 1910 is gebouwd. Het pand is gunstig gelegen in de wijk Binnenstad Noord op een kleine 10 minuten lopen van de Grote Markt, en op slechts enkele minuten van het Noorderplantsoen. De onroerende zaak mag niet gebruikt worden voor kamergewijze bewoning. Functiewijziging naar wonen kan uitsluitend indien er appartementen in het pand worden gerealiseerd met een oppervlakte van minimaal 45 vierkante meter, of het object geschikt wordt gemaakt als eengezinswoning. Een appartement mag door maximaal één huishouden worden bewoond. De voorwaarden leest u in de verkoopdocumentatie welke worden uitgereikt tijdens de kijkdagen.

Indeling:

Begane grond
Verhoogde entree en daarachter een ruime hal met meterkast. De hal geeft toegang tot twee vertrekken en een tuin van ca. 187 m². De kamer aan de straatzijde is ca. 30 m² en uitgerust met een keuken. De kamer aan de achterzijde is ca. 20 m².

1e verdieping
Overloop met toegang tot toilet en douche. Wederom 2 kamers aan straat- en achterzijde, op deze verdieping respectievelijk ca. 28 m² en ca. 27 m². Opvallend is de hoogte van deze kamers (4.1 m).

2e verdieping
Zolderverdieping van ca. 3.85 m hoog en een oppervlakte van ca. 82 m². Hier bevindt zich tevens de Buderus cv-ketel van 1990.

De verkoop geschiedt door middel van schriftelijke vrijwillige verkoop bij inschrijving. Er worden twee kijkdagen georganiseerd waarop u van harte welkom bent om dit object te bekijken, het is niet noodzakelijk hiervoor een afspraak te maken. U ontvangt ter plekke verkoopdocumentatie en een inschrijvingsformulier ten behoeve van uw bieding (deze dient uiterlijk maandag 2 maart om 14:00 uur ingeleverd te worden op ons kantoor).

Kijkdag 1: Donderdag 19 februari van 10:00 tot 12:00
Kijkdag 2: Vrijdag 20 februari van 14:00 tot 16:00

Getoonde prijs betreft een vanaf prijs.

Voor uitgebreide informatie neemt u contact op met Schreuder Makelaars.

Perceeloppervlakte
292 m2
Woonoppervlakte
250 m2
Aantal kamers
4 kamers
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
1180 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur