Vlierstraat 15 , GRONINGEN

€ 250.000 kosten koper

Buitenkans! Dat is een woord wat absoluut bij deze prachtige tussenwoning past. Een instap klare woning voorzien van vloerverwarming op de begane grond en badkamer, kunststof kozijnen, een nieuwe badkamer en een nieuwe keuken. De woning is gelegen op 10 fietsminuten van de binnenstad en aan de achterzijde gelegen aan een park. Alle voorzieningen zoals supermarkten vind je op loopafstand. De woning is uitstekend onderhouden en flink vernieuwd door de huidige eigenaren.

Indeling:
Je komt binnen in de hal welke voorzien is van een grote trapkast met veel bergruimte en een toilet. Aan het eind van de hal bereik je de deur welke je toegang geeft tot de lichte en royale woonkamer met open keuken. In 2015 is de beneden verdieping verbouwd en is de muur tussen de woonkamer en keuken weggebroken. De keuken is in een U opstelling en creëert daardoor een leuke bar. Uiteraard is de keuken voorzien van al het benodigde inbouwapparatuur zoals een 5-pits Smeg fornuis, koel/vriescombinatie, een vaatwasser en afzuigkap. Bij de keuken vind je een schuifpui en een deur naar buiten, de tuin is gelegen op het zuiden, dus dat betekent volop genieten! De tuin is recentelijk compleet vernieuwd en heeft een uitgebreid lichtplan met sfeerverlichting. Aan de achterzijde van de tuin is een mooie overkapping met schuur gemaakt.

Eerste verdieping:
Overloop, drie slaapkamers van 16.1, 9.5 en 6.2 m², een prachtige badkamer voorzien van vloerverwarming, luxe wand én vloertegels, een 2e toilet, dubbel wastafelmeubel met grote spiegel en een douchehoek. Tevens is er een ruimte voor een wasmachine en de andere technische installaties.

Bewoners aan het woord

We wilden 5 jaar geleden graag een woning kopen dichtbij de stad en tegelijkertijd dicht bij de natuur. Dat is bij dit huis gelukt! We hebben dit huis helemaal verbouwd naar onze wensen. Als je de achtertuin uitloopt kijk je uit op een wandelpad aan het water. Je bent binnen enkele minuten fietsen in de stad en binnen enkele minuten lopen in de Groningse landschappen waar je heerlijk kunt hardlopen, fietsen of wandelen. In de tuin hebben we veel zon en daarom is de tuin voorzien van zowel een zonneterras als een overkapping. De schuur heeft stroom en alle voorbereidingen voor water.

Ook binnenshuis wilden we het onszelf comfortabel maken met vloerverwarming, zowel beneden als boven in de badkamer. Heerlijk om 's ochtends als het koud is in een warme badkamer te stappen en te douchen. De nieuwe keuken hebben we bij de woonkamer betrokken om een gezellige leefruimte te creëren. Daarnaast is het voordeel van wonen in de stad dat we alle voorzieningen om de hoek hebben.

Maar waarom verhuizen?

We hebben hier met veel plezier gewoond en fijne buren gehad. Onze hobby's vragen meer ruimte en dit is onze beweegreden geweest om verder te kijken. Het is dan ook altijd moeilijk om afscheid te nemen van iets waar je zoveel bloed, zweet en tranen in hebt gestopt om iets moois van te maken. We hopen dan ook dat de volgende bewoners net zo kunnen genieten van dit comfortabele huis als wij de afgelopen jaren hebben gedaan!

BIJZONDERHEDEN:

- Vloerverwarming begane grond en badkamer.
- Tuin op het zuiden.
- Nieuwe keuken en badkamer.
- 12 zonnepanelen, dus lage energielasten.
- Kunststof kozijnen.
- Tuin volledig vernieuwd.

Soort woning
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
145 m2
Woonoppervlakte
95 m2
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1995
Soort dak
Plat dak bedekt met

Oppervlakten en inhoud

Externe bergruimte
6 m2
Inhoud
250 m3

Indeling

Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tv kabel, schuifpui

Energie

Energielabel
B
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
Aan park, in woonwijk
Tuin
Achtertuin

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Soort garage
Geen garage

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur