Vredewoldlaan 12 , GRONINGEN

€ 349.500

Vredewoldlaan 12 te Groningen

Op een rustige stand, in de kinderrijke woonwijk De Buitenhof is deze uitgebouwde helft van een dubbele woning gelegen. Het woonhuis is in 1998 op 360 m² eigen grond gebouwd en in 2004 aan de achterzijde uitgebouwd waardoor een (extra) multifunctionele kamer van circa 20 m² is ontstaan.

De indeling is als volgt:
Via de hal/entree komt u binnen, aan de rechterzijde bevindt zich de interne toegangsdeur tot de ruime berging (tevens met toegangsdeur naar buiten). Vanuit de hal zijn verder de trapopgang, toilet, bijkeuken en de keuken toegankelijk. De aanbouw bevindt zich aan de achterzijde van het huis. De ruim opgezette woonkamer tenslotte maakt de indeling van de begane grond compleet.

De dichte keuken is voorzien van diverse apparatuur en biedt toegang tot de achtertuin. De woonkamer (ca. 47,5 m²) met open haard heeft in zowel voorgevel als ook achtergevel openslaande deuren naar de voor- en achtertuin.

Op de eerste etage vindt u twee slaapkamers (ca. 11 en 14,5 m²), de badkamer met een ligbad, douche en wastafel en het separate toilet.

Vervolgens de derde en de vierde slaapkamer (ca. 7,5 en 14,5 m²) op de twee etage, waar ook ruime opbergmogelijkheden aanwezig zijn.

Aanvaarding in overleg

Perceeloppervlakte
360 m2
Woonoppervlakte
180 m2
Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
550 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur