Vredewoldlaan 41 , GRONINGEN

€ 525.000 kosten koper

Ontdek deze prachtige helft van een dubbel woonhuis met een eigen oprit en garage, gelegen in de populaire wijk de Buitenhof. Deze ruim opgezette en kindvriendelijke buurt biedt het perfecte decor voor gezinnen die op zoek zijn naar een nieuw thuis. De woning beschikt onder andere over een royale woonkamer met open keuken, 4 slaapkamers en een ruime voor en achtertuin. Met energielabel A en 15 zonnepanelen op het dak ben je niet alleen milieubewust bezig, maar profiteer je ook nog eens van lagere energiekosten.

INDELING

Begane grond:

Binnenkomst in ruime hal met met meterkast, toiletruimte met fonteintje en toegang tot de royale woonkamer. De living is voorzien van een warme notenhouten vloer en aan de voorzijde bevindt zich een deur naar de vernieuwde houten vlonder. Op deze vlonder kun je heerlijk genieten van een kopje koffie in de ochtendzon, terwijl je uitzicht hebt over je eigen weelderige voortuin.

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de open woonkeuken, die door middel van twee handige loopdeuren naadloos overgaat in de brede achtertuin. De keukenkasten zijn uitgevoerd in hoogglans wit en dankzij de halfhoge scheidingswand ligt het werkblad niet direct in het zicht terwijl er toch een ruimtelijk gevoel gecreëerd wordt. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur, te weten een oven, gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koelkast. Vanuit de keuken is de bijkeuken met witgoedaansluiting en CV combiketel (Nefit) bereikbaar.

1e verdieping:

Vanaf de overloop heb je toegang tot een aparte toiletruimte, de badkamer en twee slaapkamers. De badkamer is voorzien van een inloopdouche met glazen douchewand, wastafelkast met spiegel en een handdoekradiator. De twee slaapkamers op deze verdieping zijn ruim en licht, elk met grote ramen en een eigen Frans balkon. De gehele verdieping is voorzien van vloerbedekking.

2e verdieping:

De tweede verdieping van deze woning biedt nog eens twee slaapkamers van goed formaat. Daarnaast bevindt zich op deze woonlaag een royale bergruimte achter een gesloten deur.

BUITEN

Deze woning beschikt over een royale voor- en achtertuin. De voortuin, op het oosten gelegen, is een serene plek om je dag te beginnen. Op de houten vlonder kun je heerlijk genieten van de ochtendzon en de weelderige omgeving. Ideaal voor een ontspannend ochtendmoment met een kopje koffie. Achter de woning ligt de achtertuin, op het westen gelegen, met een fraai betegeld terras en goed onderhouden gazon. Hier kun je heerlijk vertoeven onder de namiddag- en avondzon.

OMGEVING

De Buitenhof is kindvriendelijke wijk die is gelegen in Groningen. De wijk bevindt zich aan de rand van het Stadspark waardoor je directe toegang hebt tot een uitgestrekt groen gebied om te wandelen, fietsen en genieten van de natuur. In de wijk zijn diverse speelvoorzieningen aanwezig zoals een grote, centraal gelegen speeltuin en een voetbalveld. Het bruisende stadscentrum van Groningen is gemakkelijk bereikbaar per fiets en voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht in het nabijgelegen Hoogkerk, waar een scala aan winkels en diensten beschikbaar is. De uitvalswegen A7 en A28 zijn snel en gemakkelijk te bereiken.

BIJZONDERHEDEN

- Energielabel A
- 15 zonnepanelen aanwezig
- Dakbedekking garage en aanbouw vernieuwd

Soort woning
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
360 m2
Woonoppervlakte
147 m2
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1998
Soort dak
Lessenaardak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
22 m2
Inhoud
554 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, frans balkon, tv kabel

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, volledig geïsoleerd
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk, beschutte ligging
Tuin
Achtertuin, voortuin

Parkeergelegenheid

Soort garage
Aangebouwd steen

Downloads

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur