Vredewoldlaan 43 , GRONINGEN

€ 345.000

Riant wonen in Groningen in een unieke, verbouwde, twee-onder-een-kap woning. Deze keurig onderhouden en afgewerkte âVERANDAWONINGâ met ruime berging, 6 kamers en fraaie voor- en achtertuin is gelegen in de kindvriendelijke woonwijk De Buitenhof.

De woning beschikt over een ruime keuken, eetkamer, woonkamer en slaap-/werkkamer op de begane grond. Middels een schuifpui bij de eethoek bereikt u de veranda en de voortuin en via de woonkamer bereikt u door de openslaande tuindeuren de zonnige fraai aangelegde achtertuin. De woning is uitermate geschikt voor een gezin met kinderen. Zij kunnen zich uitleven in de speeltuin om de hoek. De woonwijk kenmerkt zich door de brede lanen met weinig verkeer. Het Stadspark en natuurgebied de Onlanden liggen op loopafstand. Hier kunt u tot rust kunt komen. Via de Peizerweg is het bruisende stadscentrum en het centraal station makkelijk bereikbaar. Verder is de woning gunstig gelegen ten opzichte van diverse scholen en de uitvalswegen A7 en A28.

Indeling

Begane grond:
Entree, toilet, meterkast en trapopgang, toegang naar de berging, woonkamer met openslaande deuren naar de mooie zonnige achtertuin op het westen, slaap-/ werkkamer, eethoek met een schuifpui naar de veranda aan de voorzijde (waar u kunt genieten van de ochtendzon), open keuken met veel kastruimte, v.v. Whirpool combi magnetron, Etna vaatwasser, Whirlpool koel/vries combinatie en afzuigkap.

1e verdieping:
Ruime overloop, was-/stookruimte, badkamer v.v. twee wastafels, ligbad en douche, separaat toilet, 2 slaapkamers, veel bergruimte achter het knieschot en vaste trap naar 2de verdieping.

2de verdieping:
Overloop en 2 slaapkamers.

Bijzonderheden:
- Keurig onderhouden;
- Volledig geïsoleerd;
- Energielabel A;
- Dakkapel geplaatst in 1998;
- Extra slaapkamer-/werkkamer gerealiseerd in 2005;
- Royale eigen oprit met ruimte voor 2 autoâs;
- Winkels en sportvoorzieningen in de nabijheid;
- Uitvalswegen (A7/A28) makkelijk en snel bereikbaar.

Perceeloppervlakte
360 m2
Woonoppervlakte
155 m2
Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
25 m2
Inhoud
450 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur