Vredewoldlaan 9 , GRONINGEN

€ 307.500

In de rustige en kindvriendelijke woonwijk De Buitenhof ligt deze goed onderhouden 2-onder-1-kap woning. Deze zogenaamde â verandawoningâ heeft een ruime en zonnige woonkamer op het zuidwesten en de woonkeuken aan de voorzijde gesitueerd. Via een schuifpui is de veranda aan de voorzijde bereikbaar, waar u âs ochtends heerlijk kunt genieten van een kopje koffie. Op de verdieping zijn twee slaapkamers en een moderne badkamer en middels een vaste trap is de zolderverdieping bereikbaar. Hier vindt u naast een ruime overloop met bergruimte de derde slaapkamer. De woonwijk typeert zich door de brede lanen met weinig verkeer, speelvoorzieningen en via het Stadspark en de Peizerweg zijn het stadscentrum en centraal station makkelijk bereikbaar.

Indeling:
Entree/hal, meterkast, toilet, woonkamer met aan de achterzijde het zitgedeelte(ca. 30m²) met openslaande deuren naar de tuin toe. De eetkamer (ca. 14m²) en de keuken (ca. 13m²) zijn aan de voorzijde gesitueerd en geven toegang tot de veranda. De keuken is voorzien van divers inbouwapparatuur, tevens is er een ruime trapkast.
Eerste verdieping: overloop met veel bergruimte achter het knieschot, separate tweede toilet, twee slaapkamers (ca. 16 en 8m²), badkamer (v.v. wastafel, ligbad en separate douche) en separate wasruimte (v.v. cv ketel en wasmachine aansluiting).
Tweede verdieping: via een vaste trap gaat u naar de tweede verdieping, ruime overloop met veel bergruimte en slaapkamer (ca. 14m²).

Bijzonderheden:
- De woning wordt verwarmd middels een AGPO cv-ketel uit 1997;
- losstaande garage (ca. 7mx3½m;
- volledig dubbel glas en optimaal geïsoleerd;
- buitenom geschilderd in 2012;
- ruime oprit, plek voor drie autoâs;
- winkels en sport voorzieningen in de nabijheid;
- uitvalswegen (A7/A28) makkelijk en snel bereikbaar;
- woonoppervlakte circa 140m², inhoud circa 425m³.

Aanvaarding: in overleg

Perceeloppervlakte
360 m2
Woonoppervlakte
140 m2
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
7 m2
Inhoud
425 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur