Wagnersingel 21 , GRONINGEN

€ 109.000

NU ZEER SCHERP GEPRIJSD!!

Dit voormalige vierkamer appartement is gelegen in de gewilde woonwijk Helpman. Het appartement is voorzien van een ruime woonkamer met een vernieuwde laminaat vloer, twee slaapkamers en een keuken met toegang tot het balkon over de gehele breedte van de woning. Het appartement is prima gelegen nabij winkels en openbaar groen. Ook het centraal station en de Grote Markt zijn makkelijk en snel bereikbaar.

Indeling:
Centrale entree met intercom, trap naar de tweede etage, entree/hal van het appartement, royale lichte woonkamer (ca. 34m²) met mogelijkheid tot het aansluiten van een gashaard, dichte keuken voorzien van een modern keukenblok met rvs-spoelbak, afzuigkap, koelkast en vrieskast. Aan de overzijde is het kookgedeelte geheel in RVS uitgevoerd met een 5-pits gastoestel, oven voorzien van gril (2004) en toegang tot een ruim balkon op het zuiden.
Aan de voorzijde is een slaapkamer (ca. 12m²) met toegang tot een balkon aan de voorzijde en de tweede slaapkamer (ca. 8m²) bevindt zich aan de achterzijde. De badkamer is voorzien van douche en toilet.

Bijzonderheden:
- De woning is grotendeels voorzien van dubbel glas;
- actieve Vereniging van Eigenaars, bijdrage is ⬠145,- per maand;
- verwarming middels een Nefit VR cv-ketel uit 2004;
- ruime berging in het souterrain.

Woonoppervlakte
77 m2
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
215 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur