Westerhavenstraat 30 , GRONINGEN

€ 319.000 kosten koper

Karakteristiek, sfeervol en licht zijn de kenmerken van deze woning. In deze woning zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers. De woning ligt op een toplocatie in het centrum, evenwijdig aan de Lage der A, aan de westzijde van het centrum en op de hoek van de Westerhaven. Alle voorzieningen zijn dus op loopafstand te bereiken. Ervaar het zelf en plan een bezichtiging in!

Indeling:

Vanuit de ruime entree zijn er 2 slaap/werkkamers met laminaatvloer te bereiken van respectievelijk ca. 16 en 7 m2. Deze ruimtes zijn voorzien van grote ramen waardoor beide kamers zeer licht zijn. Op de begane grond is een toilet met wasmachine aansluiting en een badkamer voorzien van douche en wastafel.

Op de eerste verdieping bevindt zich de woonkamer, met visgraatparket, een open keuken van ca. 35 m2. Deze ruimte heeft wederom grote raampartijen aan de voorzijde. De keuken heeft een groot aanrechtblad en is voorzien van de RVS-spoelbak, een 4-pits gasfornuis, een combi-magnetron, een wasemkap, een afwasmachine en een koel-vriescombinatie.

Via een vaste trap in van het schitterende trappenhuis bereik je de tweede verdieping waar een ruime slaapkamer van ca. 18 m2 en de tweede badkamer zich bevinden. De badkamer van ca. 6 m2 is voorzien van een dubbele wastafel, een douche en een toilet.

Bijzonderheden:
- woning recentelijk gerenoveerd
- voorzien van dubbel glas
- het geheel wordt verwarmd middels CV
- 2 badkamers
- aanvaarding kan snel

Soort woning
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
44 m2
Woonoppervlakte
95 m2
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1892
Bijzonderheden
Beschermd stads- of dorpsgezicht

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
300 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3

Energie

Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
In centrum
Tuin
Geen tuin

Parkeergelegenheid

Soort garage
Geen garage

Downloads

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur