Wielewaalplein 7 , GRONINGEN

€ 219.000 kosten koper

Dit leuke appartement bevind zich in de Gorechtbuurt gelegen in de Oosterparkwijk. Deze buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners en één van de factoren daarvan is ongetwijfeld dat het appartement ideaal gelegen is. In het vlakbij gelegen Oosterpark, dat zijn landelijke bekendheid dankt aan het voormalige voetbalstadion van FC Groningen, kun je hedendaags heerlijk wandelen of genieten van de zon. Het UMCG bevindt zich op loopafstand. Is de gezellige stadssfeer meer iets voor jou? De binnenstad van Groningen is per fiets in circa 6 minuten te bereiken. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij het winkelplein van het Oosterpark met een supermarkt en een Action. De dichtstbijzijnde uitvalswegen N46, A7 en de A28 bevinden zich tevens in de nabije omgeving.

INDELING:
Afgesloten entree met intercom en trapopgang. Na het openen van de voordeur kom je in de hal terecht, daar vanuit heb je toegang tot alle vertrekken van de woning. Naast de voordeur bevind zich het toilet en de meterkast. Zowel slaapkamer 1 (ca. 10 m2) als slaapkamer 2 (ca. 13 m2) beschikken over een eigen wastafel en een vaste kast. De derde slaapkamer biedt de mogelijkheid om deze als uitbreiding van de woonkamer te gebruiken. Het appartement beschikt over een dichte keuken voorzien van keukenblok, aansluiting voor een wasmachine, twee vaste kasten en de cv-ketel. Vanuit de keuken heb je toegang tot de douche. Zowel de keuken als de woonkamer geven toegang tot het balkon op het zuiden. De gehele woning is voorzien van kunststofkozijnen met dubbele beglazing.

BIJZONDERHEDEN
- Ideaal voor ouders met studerende kinderen of starters
- Valt onder opkoopbescherming
- Kunststof kozijnen
- Voorzien van isolatieglas
- Balkon op het zuiden
- Vrijstaande stenen berging
- Energielabel C

Gaan uw kinderen studeren in Groningen en zoekt u nog een appartement? Wielewaalplein 7 biedt dan een mogelijkheid. Het appartement valt onder de opkoopbescherming, wat inhoudt dat het appartement verhuurd mag worden aan eerste- en tweedegraadsfamilie.

Soort appartement
Portiekflat
Woonoppervlakte
75 m2
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bijdrage VvE
120.0 ja

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1950
Soort dak
Plat dak bedekt met bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebouwgebonden buitenruimte
4 m2
Externe bergruimte
6 m2
Inhoud
208 m3

Indeling

Aantal woonlagen
1
Aantal woonlagen
1
Gelegen op
2e woonlaag
Voorzieningen
Tv kabel

Energie

Energielabel
C
Isolatie
Dubbel glas
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuin
Geen tuin

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Soort garage
Geen garage

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur