Wilde Zwaan 6 , WILDERVANK

€ 685.000 kosten koper

Prachtig landhuis gelegen in de waterrijke villawijk ''Langebosch''. Dit prachtige geheel heeft een fraai aangelegde en goed onderhouden tuin waarin je het unieke buitengevoel ervaart. De tuin is omringd door kleurrijke beplanting zodat je volop van je privacy kunt genieten en geeft ruimte voor meerdere zitjes: altijd een plek naar keuze in de zon of in de schaduw. Vanaf uw eigen aanlegsteiger vaart u zo via het Langebosche Zeilmeer naar recreatiegebied Borgerswold of het Zuidlaardermeer. Een ideale plek voor natuur- en watersportliefhebbers!

INDELING

Begane grond:
Entree in ruime hal met garderobe, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot alle vertrekken. In de hal bevindt zich het toilet met hangend wandcloset en fonteintje. Vanuit de hal loopt u de royale L-vormige tuingerichte woonkamer van ca. 58 m² in die is ingericht met meerdere knusse zithoeken. De woonkamer heeft een massief houten vloer. De houtkachel geeft de living een sfeervol effect terwijl de grote raampartijen aan de voorzijde zorgen voor een prachtig lichtinval.
Via openslaande deuren loop je vanuit de woonkamer zo de prachtige tuin in.

Aan ruimte geen gebrek, een grote eettafel waar je heerlijk met familie of vrienden kunt dineren is absoluut geen probleem. Het diner bereiden doe je in de ruime woonkeuken van circa 17 m² met ruimte voor grote eettafel die is voorzien van moderne inbouwapparatuur, zoals een Belling fornuis met 3 ovens en een 5 pits gaskookplaat, afzuigkap en een vaatwasser. De keuken is hoogglans zwart gecombineerd met rvs frontjes en is voorzien van vloerverwarming. De keuken is op dit moment uitgerust met een praktische ontbijttafel waar je de dag goed begint met een kop koffie en de dagelijkse krant.

Tevens is op de begane grond een ruime bijkeuken gesitueerd die is uitgerust met een grote, mooi afgewerkte inbouwkast. Hier treft u ook de aansluitingen voor een wasmachine en een droger. Grenzend aan de bijkeuken bevindt zich ook nog eens een ruime garage van circa 28 m² die zich uitstekend leent als hobbywerkplek. Liever de auto onder dak of de boot in de winter in uw eigen garage stallen? De garage biedt volop mogelijkheden.

1e verdieping:
Via de trapopgang bereik je de ruime overloop die toegang geeft tot alle ruimtes. Vier ruime slaapkamers van respectievelijk 22 m², 17 m², 16 m² en 13 m² en een vijfde slaapkamer met kantelraam die is ingericht als werkkamer. De overloop en de vier slaapkamers hebben een massief houten vloer. De prachtige moderne badkamer met retro details is uitgerust met een inloopdouche, ligbad, tweede toilet en een wastafelmeubel met dubbele wastafels en luxe inbouwkranen.
Op de verdieping bevindt zich tevens een bergruimte met mogelijkheid voor een ruime inloopkast.

Via een vlizotrap is een ruime zolderberging te bereiken die over de gehele breedte van de woning loopt.

BIJZONDERHEDEN
- Gelegen aan prachtig vaarwater
- Rondom goed onderhouden tuin
- Eigen aanlegsteiger
- Energielabel B
- 15 zonnepanelen van totaal 4.500 Wp
- Keuken is voorzien van vloerverwarming

Wilt u het hele jaar door dat heerlijke vakantiegevoel aan het water ervaren? Neem dan contact met ons op voor het inplannen van een bezichtiging.

Soort woning
Villa
Perceeloppervlakte
875 m2
Woonoppervlakte
198 m2
Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1994
Soort dak
Samengesteld dak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
26 m2
Inhoud
870 m3

Indeling

Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, dakraam, tv kabel, rookkanaal

Energie

Energielabel
B
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
Aan water, aan rustige weg, in woonwijk, aan vaarwater
Tuin
Tuin rondom

Parkeergelegenheid

Soort garage
Inpandig

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur