Zevenbruggetjesweg 3 , BEDUM

€ 225.000

Gelegen aan de Zevenbruggetjesweg ligt deze nette en moderne twee-onder-één kap woning met ruime garage en zonnige tuin op het zuiden. De woning ligt in een rustige woonomgeving op steenworp afstand van scholen, een ruim winkelaanbod en sportvoorzieningen. Dankzij een goede verbinding, met zowel de trein, bus als met eigen vervoer, bent u zo in de stad Groningen of Delfzijl.

De benedenverdieping is voorzien van een luxe, massief Amerikaans eiken vloer. De tuingerichte woonkamer beschikt over openslaande deuren die toegang bieden tot een mooie achtertuin op het zuiden. Dankzij een ruime tuinhuis kunt u ook met wat minder weer 's avonds nog heerlijk buiten zitten. De woning is verder voorzien van een moderne keuken met inbouwapparatuur zoals een Siemens vaatwasser, AEG combistoom oven en een 5-pits gasstel incl. wokbrander.

Op de bovenverdieping zijn drie ruime slaapkamers. De moderne badkamer beschikt over vloerverwarming, een douche, een brede wastafel met een handige verwarmde spiegel en een toilet. Op de extra ruime tweede verdieping is nog eens een vierde slaapkamer gelegen. Daarnaast heeft deze verdieping een overloop met een extra vliering en een aansluiting voor wasmachine en (condens)droger.

INDELING

Begane grond: ruime entree/hal, met toilet, trapopgang en meterkast; tuingerichte woonkamer, open keuken voorzien van moderne apparatuur.

Eerste verdieping: overloop met trapopgang, drie slaapkamers van 8, 9 en 13 m2 luxe badkamer voorzien van douche, toilet, brede wastafel met verwarmde spiegel.

Tweede verdieping: trapopgang, overloop met extra vliering en wasmachine- en (condens)drogeraansluiting, vierde slaapkamer.

Bijzonderheden:
- massief Amerikaans eiken vloer;
- badkamer met vloerverwarming;
- moderne keuken;
- tuin op het zuiden met tuinhuis;
- extra vliering op zolder;
- openslaande deuren naar de achtertuin;
- garage is voorzien van elektra en water

Perceeloppervlakte
287 m2
Woonoppervlakte
120 m2
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
6 m2
Inhoud
360 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur