Zilverhof 14 , GRONINGEN

€ 215.000

LET OP: het betreft hier een vanafprijs.

Aan de rand van de wijk Vinkhuizen, ligt aan een groene strook een kleine hoeveelheid recent gebouwde herenhuizen. Deze royale, zeer netjes bewoonde woning is opgeleverd in 2012 en is voorzien van vele duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen. Het Zilverhof bestaat uit totaal 18 woningen met elke een eigen dakterras op de tweede verdieping.

Vinkhuizen heeft een recent geheel gemoderniseerd winkelcentrum met een verscheidenheid aan winkels en voorzieningen. De wijk beschikt verder over meerdere basisscholen, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs. Het openbaar vervoer is uitstekend en met de auto bevindt u zich binnen enkele minuten op de uitvalswegen.

Indeling van de woning:
Begane grond: entree/hal, toilet, meterkast, ruime woonkamer van circa 34m² met schuifpui naar de achtertuin met vrij uitzicht, open designkeuken van circa 7m² voorzien van een inductiekookplaat (4-pits), vaatwasser, inbouw combimagnetron, koel/vriescombinatie, fraaie open trap in de woonkamer.

1e verdieping: deze verdieping is net even anders ingedeeld dan normaal, waardoor tussen de twee ruime slaapkamers van ieder 10m² een fraaie walk-in-closet is ontstaan. Een derde slaapkamer van circa 7m², en een schitterende badkamer met dubbel wastafelmeubel en douche, en apart toilet make de verdieping compleet.

2e verdieping: ruime overloop van circa 15m², die als vierde slaapkamer kan dienen maar ook geschikt is als werkplek, hobby- of sportruimte. Tevens bevindt zich hier een washok met CV-ketel en geeft de overloop toegang tot een groot dakterras van circa 27m².


Bijzonderheden:
- Volledig geïsoleerd, waardoor lage energielasten;
- begane grond beschikt over vloerverwarming;
- de inloopkast op de verdieping kan eventueel bij een van de slaapkamers gevoegd worden;
- op de tweede verdieping is een gemakkelijk een extra kamer te realiseren.
- bij de woning hoort een eigen parkeerplaats en een berging.

Kortom, een schitterende moderne eengezinswoning voorzien van alle gemakken !

Aanvaarding in overleg

Perceeloppervlakte
1.056 m2
Woonoppervlakte
118 m2
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
330 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur