ZO! ZUIDERZON 2/1 Kap type D (Plus) , ZUIDHORN

€ 219.000

ZUIDERZON Dorps wonen dichtbij de stad!

Woningtype type D - PLUS van ⬠249.000,00 VOOR ⬠219.000,00

Een ideale GEZINSWONING! Deze stoere HELFT van een DUBBEL WOONHUIS (type D PLUS) met stenen GARAGE, een ROYALE WOON- / EETKAMER (van 44m2), FRAAI ZICHT over tuin, water & landerijen, 3 ruime SLAAPKAMERS, een grote MULTIFUNCTIONELE 2e verdieping én gelegen op een gewéldige locatie in het centrum van Zuidhorn.

KIES Nà ZELF UW IDEALE PLEKJE én DE KLEUR VAN UW HUIS! In ZUIDERZON heeft u namelijk keuzevrijheid waar u wilt wonen aan de Willem-Alexanderlaan, de Beatrixlaan of aan de Emmalaan !

De kavels variëren van 295m2 met een koopsom van ⬠219.000,- v.o.n. (oude prijs ⬠249.000) tot een perceel van 580m2 met een koopsom van â¬230.500,- v.o.n. (oude prijs â¬268.500).

Lekker landelijk wonen met de gemakken en gezelligheid van de stad, het kan in Zuiderzon!
Dit unieke nieuwbouwplan in Zuidhorn, vlakbij Groningen, biedt wonen aan het water met een weids uitzicht én winkels en terrasjes naast de deur.

'ZO! Zuiderzon'
Een wijk met een groene dorpse sfeer en veel water. Gelegen in een dorp dat steeds meer inwoners trekt vanwege de goede voorzieningen, veiligheid, de gezelligheid én natuurlijk het mooie wonen midden in het Groninger Ommeland, waar rust en stilte nog zo gewoon is. Een prachtkans !
Zuiderzon ligt op een kwartiertje van het stadshart van Groningen, met haar brede aanbod aan winkels, cultuur, scholen en werkgelegenheid. De trein rijdt hier twee keer per uur naar Groningen Centraal en voor scholieren is er een veilige nieuwe fietsverbinding naar de stad.

INDELING Type D PLUS
Ruime entree/hal met modern toilet (wandcloset & fonteintje), garage, een royale tuingerichte L-vormige living met handige trapkast. deur naar de tuin én open keuken (totaal ca. 44m2). De woonkamer heeft lekker 'veel glas' in de achtergevel met fraai uitzicht over tuin, water & landerijen.

1e verdieping: ruime overloop met mogelijkheid voor een vaste kast, 3 ruime slaapkamers (ca. 9, 9,5 en 15,5m2) én een badkamer met 2e wandcloset, wastafel en douche.
2e verdieping: vaste trap naar ruime multifunctionele zolderkamer (ca. 37m2) met wasmachine- en droger aansluiting en mogelijkheid voor slaap-, werk- of hobbykamer.

EXTRA
Optioneel zijn er nog verschillende uitbreidings- en indelingsvarianten mogelijk (!) o.a. een geïsoleerde garage met deuren, verlengde woonkamer, een hobby-/werk-/studeerkamer op de begane grond in combinatie met een berging, een veranda, 4e slaapkamer op de 2e verdieping met dakkapel, zonnepaneel/-boiler, etc.

'Zuidhorn, lekker alles dichtbij'
De woningen in Zuiderzon liggen grotendeels op schiereilanden. Via het water in de wijk is er uitzicht op het weidse polderlandschap en aan de andere kant bevindt het dorpscentrum met winkels, supermarkten en terrasjes.
De rest van de voorzieningen bevinden zich verder op loop- of fietsafstand, wat een luxe!
ZO! heeft Zuidhorn een groot aanbod aan scholen, sportclubs en verenigingen. Er zijn voetbalvelden, tennisbanen en een actieve hockeyclub. Naast de overdekte sporthal is er ook nog een natuurijsbaan.
Een greep uit de leukste evenementen van het jaar; de ZUIDHORNRuN, het zomerse KanaalPOP en de vrijmarkt op Koningsdag, die elk jaar duizenden mensen uit de hele regio op de been brengt. Daarnaast nodigt de directe omgeving u uit tot de mooiste fietstochten, langs musea, kloosters en borgen of heerlijk genieten van de natuur aan het Reitdiep.

Woonoppervlakte
147 m2
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
23 m2
Inhoud
558 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur