Zonnelaan 385 , GRONINGEN

€ 215.000 kosten koper

In de wijk Paddepoel vind je dit fijne 3-kamer appartement. De woning beschikt onder andere over twee slaapkamers, een balkon op het oosten én een balkon op het westen waarop je tot laat in de avond van de zon kunt genieten. De woning is gunstig gelegen, op slechts enkele minuten lopen bevindt zich het overdekte winkelcentrum Paddepoel en de binnenstad van Groningen bereik je binnen 15 fietsminuten. De woning behoeft enige modernisering en biedt daarmee de kans om het appartement volledig naar eigen smaak in te richten.

INDELING

Begane grond:
Binnenkomst in afgesloten portiek met intercominstallatie en trappenhuis naar de verdiepingen. Vanuit de centrale hal heb je toegang tot de ruime privé berging van circa 8m².

Derde woonlaag:
Entree in hal met toegang tot alle vertrekken. In de hal bevindt zich een aparte toiletruimte en een ruime inbouwkast met roede en legplanken die te gebruiken is als voorraadkast of berging, ideaal voor het opslaan van etenswaren en/of huishoudelijke spullen zoals de stofzuiger.

In de ruime doorzonwoonkamer van circa 37m² geniet je dankzij de grote raampartijen van veel natuurlijk daglicht. Deze ruimte is bijvoorbeeld goed in te delen door aan de voorzijde een fijne zithoek en aangrenzend een eetkamer met eettafel te creëren. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het balkon die is gelegen op het westen, hier geniet je tot in de latere avonduren van de zon.

De dichte keuken van circa 9m² is bereikbaar vanuit de woonkamer. Deze ruimte verdient enige aandacht en modernisering zodat dit een fijne plek wordt waar je heerlijk kunt koken. In de keuken is de aansluiting voor witgoed aanwezig en heb je toegang tot het 2e balkon welke op het oosten ligt. Hier kun je in de ochtend heerlijk genieten van een kop koffie bij het opkomen van de ochtendzon.

Het appartement beschikt daarnaast over twee ruime slaapkamers van beide circa 13 m² en een nette badkamer die is uitgerust met een douche, wastafel en daarboven een spiegelkastje.

OMGEVING

Het appartement is gelegen aan de noordkant van de stad Groningen. Het winkelcentrum van Paddepoel is te bereiken binnen enkele minuten fietsen. Schuin tegenover de woning bevindt zich een pleintje met onder andere supermarkt de Spar, een printshop, pizzeria, cafetaria, een haar- en schoonheidsstudio en een bakkerij. Daarnaast bereik je de binnenstad van Groningen binnen 10 minuten fietsen en het Zernikecomplex binnen 6 minuten. De woning is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn ook meerdere diverse uitvalswegen in de nabije omgeving. Verder bevinden zich in de buurt diverse medische voorzieningen.

BIJZONDERHEDEN:
- aanvaarding in overleg (korte termijn mogelijk)
- voorzien van 2 balkons
- energielabel C
- actieve en gezonde VvE met maandelijkse bijdrage van € 126,80
- niet zelf-bewoningsclausule van toepassing

Soort appartement
Portiekflat
Woonoppervlakte
92 m2
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bijdrage VvE
126.8 ja

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1971
Soort dak
Plat dak bedekt met

Oppervlakten en inhoud

Gebouwgebonden buitenruimte
10 m2
Externe bergruimte
8 m2
Inhoud
294 m3

Indeling

Aantal woonlagen
1
Aantal woonlagen
1
Gelegen op
3e woonlaag

Energie

Energielabel
C
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuin
Geen tuin

Bergruimte

Schuur/berging
Inpandig

Parkeergelegenheid

Soort garage
Geen garage

Downloads

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur