Zuiderzon - rijwoning , ZUIDHORN

€ 175.500

Zuidhorn is door haar omvang een dorp met een breed scala aan voorzieningen, clubs en verenigingen. Er zijn voetbalvelden, tennisbanen en een actieve hockeyclub. Naast de overdekte sporthal is er een natuurijsbaan. Leuke evenementen zijn bovendien de Zuidhorn Run, Kanaalpop in de zomer en de grote vrijmarkt die op Koninginnedag duizenden mensen op de been brengt. Gezinnen met kinderen hebben de keuze uit basisscholen van diverse signatuur.
Ook qua bereikbaarheid ligt Zuidhorn ideaal. In een kwartiertje zit u met de auto in het stadshart van Groningen. Maar de auto thuislaten is bijna net zo gemakkelijk. De trein rijdt hier twee keer per uur naar Groningen Centraal. Scholieren kunnen veilig gebruik maken van de verbeterde fietsverbinding. En vanaf 2016 brengt de nieuwe regiotram u razendsnel waar u wezen wilt.

Zuiderzon wordt een bijzondere nieuwe wijk in Zuidhorn. Enerzijds aan de rand van het dorp en met uitzicht over de weilanden. Anderzijds ligt het pal naast het vernieuwde centrum, met de winkels en de horeca rond het Holtplein op loopafstand.

Zuiderzon wordt omgeven door weilanden en water. Een natuurlijke omgeving die is terug te vinden in de wijk. Woningen aan het water beschikken over een extra brede kavel voor een optimale beleving.
De diversiteit van de bevolking vindt u terug in de woningtypes in de wijk Zuiderzon. Het aanbod varieert van fraaie tussen-, eind-, en hoekwoningen, twee-onder-één-kap woningen tot vrijstaande herenhuizen en bungalows. En de keuze gaat verder dan dat. Zuiderzon moet een wijk worden waar bewoners zich thuis voelen. Dat is ons doel! En dat kan alleen in een woning die volledig voldoet aan uw wensen. Wij geven u daarom ruime keuzevrijheid.

Tussenwoning (type A)

De woningen aan de Oosterburcht passen perfect in Zuiderzon. Ze zijn ruim, licht en beschikken over een grote tuin. Bijzonder zijn de lage ramen waardoor extra veel daglicht naar binnen dringt. De woonkamer bevindt zich aan de achterzijde, zodat u vanaf de bank heerlijk uitkijkt over uw tuin. In de kamer is bovendien een extra voorraadkast aanwezig, zo heeft u alles bij de hand.

Op de bovenverdieping vindt u drie slaapkamers. De badkamer kan gemakkelijk worden verlengd, waardoor ruimte ontstaat voor een ligbad. Andere keuzeopties zijn: een dakkapel, een extra grote woonkamer of een vierde slaapkamer op zolder.

Prijzen vanaf ⬠175.500 euro v.o.n.

Schreuder Makelaars verkoopt dit project collegiaal met Steenhuis Makelaars.

Perceeloppervlakte
159 m2
Woonoppervlakte
125 m2
Aantal kamers
1 kamers
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
375 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur